magyar   |   english
HALIS NAGY „ARCOK”
avagy büszkeségeinkEgy új rovatot készítettünk az Újpesti Haladás FC honlapját olvasó közönség részére. Rovatunkban a csapatunk mai aktív játékosaiból szeretnénk bemutatni néhány olyan nagy „arcot”, akik sokat tettek az elmúlt évek során a csapat fennmaradásáért, valamint játékukra a csapat vezetősége minden körülmények között számíthatott.

Úgy gondolom az amatõr labdarúgó csapatok játékosai, vezetõi, segítõi között is vannak olyan személyek, akik a sportágukban igazi példaképek lehetnek a jövõ generációinak. Mivel amatõr bajnokságokban szerepelnek ezek az emberek, így nem kapnak elég nyilvánosságot, pedig szuper sportolók, sportvezetõk. Az amatõr bajnokságok csapatainak a csillagjai! Természetesen az alább bemutatott személyek mindegyike az ÚJPESTI HALADÁS FC csapatával szoros kapcsolatban áll, vagy egykor állott, csak valamely okból - talán az ok kiderül a cikkekbõl - más irányba kanyarodott az életpályájuk.

Cikkeinkben természetesen az idõsebb játékosokon kívül az utánpótláskorú játékosok közül is lesz, akivel készül interjú. A fiatalabb játékosok azon játékosok közül kerülnek ki, akik a csapatbeli teljesítményükön kívül extra teljesítményükkel, szorgalmukkal, kiváló sporthoz való hozzáállásukkal csapatuknak, és a többi korosztályos játékosnak méltó példák lehetnek. Remélem minél több ilyen játékos lesz.

Szeretném, ha a cikkek elkészültével sikerülne az interjúalanyaimban megerõsíteni azt az érzést, hogy valóban megbecsült tagjai az ÚJPESTI HALADÁS FC nagy családjának! Érdemes volt hosszú idõn keresztül a csapathoz tartozni, a csapatért küzdeni, a HALIBAN sportolni.

Ha valamely baráti beszélgetésben valakirõl elismerõen beszélünk, és csupa jó érzésünk van az illetõ iránt, gyakran említjük „nagy arcként”. Ezért lett a cikk és rovat állandó fõcíme: HALIS NAGY „ARCOK”
© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox vagy Chrome bõngészővel legjobban megtekinthető.
Mai látogatók száma:                                                                                                 Látogatók 2013.11.10-től: