magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
 Szalagcím: Feltöltve:
 BAJNOKI U17 I. RTK-VASLÓ - UHFC2016.04.12. kedd
BLSZ U17 1sz csoport
RTK - VASLÓ - ÚJPESTI HALADÁS FC 0 - 12 (0 - 5)
Szögletarány: 0 - 7 (0 - 5) Kapura lövési arány: 8 - 50 (4 - 25)

A bajnokság sereghajtójához érkeztünk e kellemes vasárnap délelőtt. Az egykor nagyon szép napokat megélt 22. sz. VOLÁN néven ismert csapat a MAGYAR LABDARÚGÁS BOLDOG NAPJAIBAN igazán meghatározó csapata volt, nem csak a XVII. kerületben, vagy a fővárosi labdarúgásban, hanem az
országos NB-s bajnokságokban is nézőszámot csalogató mérkőzések otthona volt RÁKOSKERESZTÚR.
Ma már csak nyomaiban és az emlékezetünkben élnek a legendás mérkőzések és játékosok, vagy akár az egyenes tévéközvetítés hangulata. A center pálya azonban most is élményt nyújtott játékosaimnak. Öröm volt ilyen pályán játszani.
Úgy gondoltuk mérkőzés előtt csak rajtunk múlik, hogy valóban örömfutballt láthatunk-e ma.
A kezdő összeállítás a következő volt:
Gulácsi Márk, Vandlik Tamás, Csonka Ádám, Sartoris Dani, Nyitrai Tamás, Várkonyi Bálint, Smeló István, Szabó Bence, Istenes Leonárd, Bartók Dani, Lukóczky Marci.

Azonnal gólra törekvően kezdtük a mérkőzést. A 2. percben gyors támadás végén SZABÓ B. indította LUKÓCZKYT, aki betört a büntető területen belülre, lerázta védőjét, majd a kifutó kapus mellett a hosszú sarokba gurított. 0 - 1. Az 5. percben NYITRAI linkeskedett a félpálya környékén. Az így megszerzett labdával ellenfelünk villámgyors támadást vezetett. Végül az oldalról magasan beadott labdát kapusunk, GULÁCSI magabiztosan húzta le. A 11. percben NYITRAI ment el a jobb oldalon, majd beadása a felső léc tetején pattant. A 14. percben BARTÓK ugratta ki LUKÓCZKYT, aki ezúttal is elment, majd az első góljához hasonlóan a hosszú sarokba helyezett. 0 - 2. A 19. percben a hazai csapat korszerű, gyors támadást vezetett, bár sajnos ennél az esetnél játékosaink csak asszisztáltak, körülményeskedtek. GULÁCSI parádés védése mentette meg kapunkat a góltól. A 23. percben LUKÓCZKY bombázott kapu fölé kb. négy méterről. A 25. percben SARTORIS félpálya környékéről próbált indítani. A kifutó kapus a büntető területen belülre pattanó labda ívét rosszul számolta ki, így az átpattant fölötte, s a labda zavartalanul pattogott a hálóba. 0 - 3. A 29. percben SMELÓ remek labdájával került ziccerbe LUKÓCZKY, de sajnos senkitől sem zavartatva csúnyán kapu fölé lőtt. A 31. percben CSONKA gyönyörű labdáját fantasztikusan finom mozdulattal BARTÓK maga elé tette, majd kapura lőtt. A hazai hálóőr lábbal védett. A 33. percben SZABÓ B. ment el az alapvonalig a baloldalon, majd élesen középre lőtt labdájára ISTENES és NYITRAI robbant be. Utóbbi játékosunk passzolta a fő játékszert az üres kapuba. 0 - 4. A 36. percben SARTORIS rossz labdakezelését követően ellenfelünk játékosa került ziccerbe. A csatár a kimozduló kapusunk és a rövid sarok mellé helyezett. A 44. percben szép labdajáratás végén egyérintős játék következett a büntető területen belül, majd BARTÓK lőtt a kapuba. 0 - 5. A gólt követően röviddel jöhetett a szünet.

Szünetben nem cseréltem.
Az 51. percben kapunk előterébe érkező labdánál SZABÓ B. és SARTORIS egymásra várt. A leleményes hazai csatár belépett álmélkodó játékosaink közé, és legnagyobb szerencsénkre kapu mellé gurított. Az 52. percben VÁRKONYI bombázott a hosszú sarokba egy gyors támadás végén. 0 - 6. Az 55. percben CSONKA keresztbe lőtt labdáját BARTÓK vágta a hálóba. 0 - 7. A középkezdés előtt cseréltem: NYITRAI helyett Koskár Balázs; SMELÓ helyett Török Zsombor; VANDLIK helyett Szőke István; és SZABÓ B. helyett Pergel Dávid lépett pályára. Ellenfelünk szinte át sem jött a térfelén. A lecserélt és a becserélt játékosaink is kiválóan játszottak. A 73. percben LUKÓCZKY szerzett labdát az ellenfelünk térfelének közepén. BARTÓKNAK passzolt, aki kiváló ütemben indította SARTORIST. Szélsőnk remek meglátással a hosszú sarokba gurított. 0 - 8. A 77. percben egy újabb szép összjáték végén KOSKÁR ívelt a hazai kapu előterébe. BARTÓK robbant be a védők közé és egyből lőtt a hálóba. 0 - 9. A 82. percben kényszerű csere történt. CSONKA megsérült, s bár játékosunk önfeláldozóan vállalta volna a játékot, inkább a cserénél - pontosabban további csere hiányában a pályáról való lehívásában, pihentetés mellett döntöttem. Így a további 8 - 10 percben ember hátrányban játszott csapatom. A játék képe így sem változott. A 84. percben BARTÓK cselezgetett a büntető területen belül, majd utolsó cselénél a hazai védő kétségbeesésében felvágta kiváló játékosunkat. A játékvezető azonnal teljesen jogosan a büntető pontra mutatott. A sértett, BARTÓK magabiztosan értékesítette a büntető rúgást. 0 - 10. Nem állt le ezúttal sem csapatom. További gólokat szerettünk volna rúgni. A 85. percben sarok rúgást végezhettünk el. A röviden felszabadított labdát VÁRKONYI bombázta kapura. A gólvonalról mentett labdát SZŐKE elemi erővel vágta a felső léc alá mintegy 5 - 6 méterről oldalról. 0 - 11. A 90. percben VÁRKONYI tanári labdával hozta helyzetbe BARTÓKOT, aki a maga ötödik, míg csapatunk 12. gólját rúgta a hálóba. A gólt követően vége is lett a mérkőzésnek.

Sok sikert az RTK - VASLÓ csapatának.
Játékosaim profi módon egy általunk ritkábban játszott játékrendszerben magabiztosan hozták a mérkőzést. A két csapat közötti jelentős különbség végig érezhető volt, nagyon sportszerűen, és eredménycentrikusan futballoztunk. Köszönöm játékosaimnak ezt a remek hozzáállást a mérkőzéshez, nagyon büszke vagyok valamennyiükre. Köszönöm Boros Bence csapathoz való kiváló hozzáállását, aki annak ellenére, hogy délután a FELNŐTT II. csapatban kellett játszania, kijött és szurkolt a csapatnak. Példamutató hozzáállás ez részéről, hiszen minden alkalommal, amikor nincsen kijelölve, ott van a csapattal mindenhol!

visszalép


© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox vagy Chrome bõngészővel legjobban megtekinthető.
Mai látogatók száma:                                                                                                 Látogatók 2013.11.10-től: