magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
 Szalagcím: Feltöltve:
 BAJNOKI U17 II. KŐBÁNYÁÉRT - UHFC2016.04.11. hétfő
BLSZ U17 - 2 sz. csoport
KŐBÁNYÁÉRT - ÚJPESTI HALADÁS FC 0 - 5 (0 - 2)
Szögletarány: 1 - 9 (1 - 3) Kapura lövési arány: 10 - 22 (5 - 9)

Az idősebb korosztályos 2014/15. évi bajnokságban kétszer találkoztunk jelenlegi ellenfelünkkel, mindkét alkalommal hibáinkat könyörtelenül megbüntetve és kihasználva akkor nyert a vendéglátó csapat. Most, jelenlegi bajnoki tabella szerint csak a győzelem volt elfogadható részünkről.
Ennek szellemében léptünk pályára a szikrázó vasárnap délelőtti napsütésben.
A kezdő csapatunk a következő volt:
Gulácsi Márk, Thék Milán, Török Zsombor, Koskár Balázs, Pergel Dávid, Boros Bence, Béres Máté, Kasza Dániel, Bot Zoltán, Szabó Bence, Istenes Leonárd.

Magabiztosan és nagyon taktikusan kezdtük a mérkőzést. Szépen, szinte észrevétlenül magunkhoz vettük a kezdeményezést, nagyon kimérten, és megfontoltan játszottunk. Többnyire szélső védőink - THÉK és PERGEL - kiemelkedő teljesítményének és a védő vonalunk tengelyében magabiztosan futballozó KOSKÁRNAK köszönhetően megszűrtük ellenfelünk támadásait, és abból BOT vezérletével támadásokat kezdeményeztünk. ISTENEST ellenfelünk nem tudta megállítani, ellenállhatatlanul robotolt csatárunk és riogatta a hazai védelmet. A két szélen is BÉRES és SZABÓ megtett minden tőle elvárhatót a győzelem érdekében, s a TÖRÖK, BOROS, KASZA középső hármas tengely is kivette a részét ezúttal a győzelmi törekvéseinkből. Ellenfelünk folyamatos reklamálása sem billentette ki csapatunkat a játék folyamatos szervezéséből, így csak idő kérdése volt, mikor tapsolhatunk először HALI góloknak.
A 18. percben ISTENES kiváló érzékkel dobta be a bedobást a büntető területen belülre, ahol SZABÓ B. tovább engedte a labdát játékos társának, PERGELNEK, aki 5 méterről bombázott a felső sarokba. 0 - 1. A 28. percben BOT indította a leshatáron SZABÓ BENCÉT, aki elegáns csellel a kapust elfektette, majd higgadtan a bal sarokba gurított. 0 - 2. Ellenfelünk érezhette a gyengeségét, mert az első félidőben 4 - szer jutottak büntető területen belülre, de minden alkalommal feldobta magát adott játékosuk, és sajnos a hazai kispad azonnal büntetőt kezdeményezett. Érezhető volt, sajnos, hogy előbb - utóbb meg is ad a játékvezető egyet majd, érzelmi zsarolásnak engedve. Sajnos ez sportpszichológia! Figyelmeztettem is a második esetnél játékosaimat, mert jól látható volt, hogy erre utaznak a vendéglátóink. Sajnos, amitől tartottam, amire figyelmeztettem játékosaimat be is következett. A negyedik alkalommal, a 35. percben a kapunktól mintegy 15 méterre a büntető területen belül földre huppanó játékos cselekedete láttán azonnal büntető rúgást ítélt a mérkőzés játékvezetője. A kapusunk GULÁCSI remekül megzavarta a gólvonalon táncolva ellenfelét, aki szinte eltörte rúgásakor a labdát, és majdnem saját lábát is. Labdája, lövés-szerűsége a kapunktól egy méterre vánszorgott ki a játéktérről. Ellenfelünk sok reklamálásán kívül a további időszakban már nagy helyzet nem volt részünkről, jól tartottuk a labdát és az eredményt.
A szünetben cseréltem:
TÖRÖK helyett Csonka Ádám, BOROS helyett Vandlik Tamás, KASZA helyett Smeló István, BÉRES helyett Nyitrai Tamás, BOT helyett Várkonyi Bálint, ISTENES helyett Bartók Dani és SZABÓ B. helyett Lukóczky Marci folytatta a második félidőben a játékot.
Cseréket követően szinte a térfeléről sem tudott kijönni a hazai csapat, de a reklamálás, játékosaim szidalmazása az megmaradt az első félidőből. Játékosaim mind az első félidőben, mind a második félidőben nagyon kulturáltan és sportszerűen, fegyelmezetten viselkedtek. Az 57. percben egy sarok rúgásunkat röviden szabadított fel az ellenfél csapatának játékosa, melyet még röptében kiváló technikai megoldással BARTÓK egyből a kapuba vágott. 0 - 3. Egyre támadtunk, NYITRAI és VÁRKONYI is gólt rúghatott volna, majd egy remek egyéni megindulást követően LUKÓCZKY riogatta a hazai hálóőrt. A 80. percben pazar támadás végén az előre törő THÉK rúgott oldalsó kapuvasat nagyon jó lövését követően. A 86. percben VÁRKONYI egy egyéni akció végén csibészes gólt lőtt 16 méterről. 0 - 4. A kegyelemdöfést BARTÓK adta meg. NYITRAI dobta be gyorsan a labdát a jobb oldalon, VANDLIK remek helyzetfelismeréssel a hosszú oldalra emelt, ahol BARTÓK érkezett, és magabiztosan bólintotta az érkező főjátékszert a hosszú sarokba. 0 - 5. Gólunk után szinte azonnal jött is a játékvezetői hármas sípszó, mely a mérkőzés végét jelentette.

Sok sikert ellenfelünknek.
Játékosaimnak gratulálok, mert szinte félgőzzel is magabiztos győzelmet arattak ma a KŐBÁNYÁÉRT csapata ellen.
Mindenki, a győzelem érdekében a csapat sikernek rendelte alá egyéni játékát, és úgy gondolom, bár nagyon gyenge mérkőzés volt, győzelmünk és a két csapat közötti jelentős minőségi különbség ezúttal elvitathatatlanul kijött a mérkőzésen.

visszalép


© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox vagy Chrome bõngészővel legjobban megtekinthető.
Mai látogatók száma:                                                                                                 Látogatók 2013.11.10-től: