magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
 Szalagcím: Feltöltve:
 U17 BAJNOKI POMÁZI ICO - UHFC2015.12.12. szombat
BLSZ U17 1. csoport - „A” csapat
POMÁZI ICO - ÚJPESTI HALADÁS FC 1 - 5 (1 - 4)
Szögletarány: 2 - 6 (1 - 3) Kapura lövési arány: 11 - 24 (2 - 17)

Elérkeztünk az idei utolsó, őszi bajnoki mérkőzésünkhöz.
Ahogy eddig is, a fő cél a három pont megszerzése volt.

A csapat a következő összeállításban kezdte a mérkőzést:

Gulácsi Márk, Lukóczky Marci, Nyitrai Tamás, Vandlik Tamás, Csonka Ádám, Várkonyi Bálint, Kakuszi Dominik, Smeló István, Szabó Bence, Istenes Leonárd, Bartók Dani.

Bár jól kezdtünk, mégis egy KAKUSZI középpályán elveszített labdájával a hazai csapat gyors kontra akciót tudott vezetni a 3. percben. Nyílt támadó játékunknak köszönhetően a labdavesztés előtt védekezésünk megnyílt, így a pomázi akciónál a jobb oldalunkra kidobott labdával a játékos a büntető területünkig nyargalhatott, ahonnan hatalmas lövéssel a hosszú sarokba rúgta a labdát. 1 - 0. A bekapott gólt követően is érezhető volt, csapatunk nem esett össze, mihamarább ki akartak a srácok egyenlíteni és gyorsan el akartuk dönteni javunkra a mérkőzést. Az 5. percben BARTÓK tört be a hazai büntető területen belülre a baloldalon, majd élesen és erősen középre adott labdájáról az öt és feles vonalánál centikkel maradt le a labdáról VÁRKONYI. A 8. percben SZABÓ B. ISTENES kényszerítőt követően a baloldalról SZABÓ B. adott be a kapu előterébe. Az érkező BARTÓK sajnos a kapu mellé fejelte az érkező fő játékszert. A 12. percben egy haza adott labdát GULÁCSI adott el az ellenfélnek. Szerencsénkre a kapunk mellé lőtt az érkező, és meglepett játékos. A 16. percben ISTENES kiváló küzdő szellemének köszönhetően, már - már elveszett labdára harcolt nagyot játékosunk, majd a megszerzett labdát a kapujából kimozduló kapus mellett a hosszú sarokba lőtte. 1 - 1. A 19. percben szép összjáték végén BARTÓK lőtt magabiztosan a kifutó kapus mellett a hosszú sarokba. 1 - 2. A 21. percben újra PERPETUUM MOBILE emberünk, ISTENES volt megállíthatatlan. Két hatalmasat kapott a lábára az ellenfél védőitől, akik nem hittek a szemüknek, játékosunk tovább futott, majd hatalmas felső léces lövéssel riogatta a hazai publikumot. A 24. percben VÁRKONYI jobb oldalról lőtt élesen jobb kapuvasat. A 25. percben kiváló KAKUSZI indítással SZABÓ B. lépett ki a baloldalon a les határon. Középre adott labdáját a remek ütemben érkező BARTÓK egyből a hálóba vágta, mintegy 13 méterről. 1 - 3. A 32. percben BARTÓK küzdött hatalmasat. A megszerzett labdát megpróbálta remek technikai megoldással a hosszú sarokba tekerni, de a kimozduló kapus jól zárta a szöget és lábbal lassítani tudott a labdán. A gólvonal előtt a hárítani igyekvő védőt megelőzve ISTENES robbant be és kotorta a labdát a hálóba. 1 - 4. A 35. percben újra BARTÓK küzdött nagyot. A megszerzett labdát ezúttal is kapus mellett a hosszú sarokba próbálta tekerni, de ezúttal szögletre mentett fantasztikus vetődéssel a hazai kapus. A 45. percben BARTÓK lőtt hatalmas szabadrúgást 20 méterről, de most is a kapus védett remek vetődéssel.

Szünetben cseréltem. GULÁCSI helyett Sartoris Dani lépett pályára, így játékosunk a mezőnyben, míg lecserélt kapusunk helyett ISTENES folytatta a kapuban a második félidőben a játékot.

Támadtunk és támadtunk, de több hibánk is volt. Ezeket a hibákat és fellazult védekezésünket kihasználva többször lőtt kapura a második félidő első felében a POMÁZ csapata. ISTENES magabiztosan védett. Az 52. percben SZABÓ B. helyett Pergel Dávid, majd az 57. percben SMELÓ helyett Boros Bence lépett pályára. A 60. percben NYITRAI robogott el remek összjátékot követően a jobb oldalon. A büntető területen belül a hazai kétségbeesett védő buktatta kiváló játékosunkat. A játékvezető azonnal határozottan a büntető pontra mutatott. KAKUSZI ez évben először kihagyta a teljesen jogosan megítélt büntetőt. Kissé jobb sarok mellé lőtte a labdát félmagasan. A 62. percben az éppen sárga lapot kapott KAKUSZI helyére Bot Zoltán állt be. A 66. percben megint csak szép támadás végén a kaputól egy méterre önzetlenül VÁRKONYI BARTÓKNAK próbált passzolni, de pontatlanra sikerült az átadása így az újabb HALI gól elmaradt. A 68. percben hatalmas hazai bombát védett magabiztosan ISTENES. A 69. percben NYITRAI labdájával robogott el BARTÓK, aki kiváló megoldással a kifutó kapus fölött az üres kapuba emelt. 1 - 5. A 72. percben a szintén éppen sárga lapot kapott VÁRKONYI helyére Koskár Balázs állt be. A 87. percben BOT forintos labdájával BARTÓK lépett ki a baloldalon, majd a hosszú sarok mellé tekert centikkel. Próbáltunk újabb gólokat lőni, sajnos az utolsó megoldásaink nem sikerültek, de így is magabiztos győzelemmel utazhattunk haza POMÁZRÓL.

Sok sikert a POMÁZ ICO csapatának.

Játékosaim főleg az első félidőben igazán néző csalogató játékot mutattak be. Ha kellett küzdöttek, ha kellett látványos megoldásokkal szórakoztatták magukat és a nézőket. Célra törő, győzni akarásuknak köszönhetően nem estek össze a gyorsan bekapott gólt követően, sőt ez után is érezhető volt a csapaton a magabiztosság.

Hosszú sorozaton vagyunk túl, a két csoportban 21 mérkőzést játszottunk és ebből 19 mérkőzést követően győztesként jöttünk le a pályáról. Két mérkőzést elveszítettünk a jelenleg a BLSZ U17 1. csoport első helyezett LEVEGŐ ENERGIA csapatával szemben. Mindkét mérkőzésen megvoltak a lehetőségeink, hogy ne veszítsünk, sőt a második mérkőzésen vezettünk már két góllal is. A BLSZ U17 2. csoportban viszont 100% - os csapatunk. 10 mérkőzésből 10 mérkőzést megnyertünk.

Nagyon sokat dolgoztak, edzettek a srácok, úgy gondolom teljesen megérdemelt, és egyáltalán nem meglepetés ez a remek teljesítmény. Megdolgoztak a sikerért és az elismerésért.

Sokan féltették a csapatot a nyáron, hiszen három kulcs játékosunk nagyobb nevű csapatokhoz igazolt. Kiváló játékosaink Szijártó Gábor és Gerhát Dávid az ÚJPEST FC csapatába, valamint Somogyi Bálint a REAC csapatába igazolt. Velük bajnokságonként 70 - 80 gól is eligazolt. Ezúton is sok sikert kívánunk nekik, nagyon büszkék vagyunk rájuk.

Játékosaink megértették a nyáron a sport arra is nevel, hogy ilyen esetben ne siránkozzunk, hanem mutassa meg mindenki, hogy a becsületes munkával igen is mindenki pótolható, és remek csapat egységgel, alázatos játékkal, győzni akarással minden csapattal szemben méltó ellenfelek tudunk lenni.

Minden játékosomra nagyon büszke vagyok.

Köszönöm azon játékosaimnak, akik az „A” és „B” csapatban is játszottak, hogy számíthattam rájuk. Köszönöm játékosaimnak a kemény felkészülést és mérkőzésekhez való kiváló hozzáállást és játékot.

Köszönöm a szülőknek, hogy számíthattam a rengeteg mérkőzésen a srácokra, hogy próbálták a családi elfoglaltságokat a mérkőzéseknek alárendelni.

Köszönöm a rendkívül sportszerű szurkolást, mellyel mérkőzéseinken remek hangulatot varázsolnak körítésként a szülők, szimpatizánsok, barátok.

Köszönöm Kovács Orsolya a segítséget, a fittness edzéseket.

Köszönöm a háttérből segítő és nem látványos , de fontos munkát mezekkel kapcsolatosan Istenes Sándornak és Ivancsó Viktóriának.

Köszönöm Szabó Dávidnak, szintén a nem látványos, de háttér munkát, mellyel biztosított a mindennapos felkészülésünk.

Köszönöm Németh Tibor, és csapatának a nyári kiváló olasz túrát, mellyel úgy gondolom részesei lettek az idei sikeres szereplésünknek.

Köszönöm Papszász Dániel, hogy bármikor számíthatok rá esetleges edzések levezénylésében, valamint mérkőzésen kispadtól való eltiltásom miatt a csapat irányításában.

Köszönöm Banai Dávidnak az erkölcsi támogatást.

Köszönöm Császár Milán, hogy kapus edzéseddel sokat javítottál és segítettél kapusainknak a fejlődésben, megbízhatóságban.

Köszönöm Sartoris Gábor a remek filmeket a kicsiny, de annál sikeresebb csapatunkról, valamint Ádám Kriszti és Hilda Mária László a remek fotókat, melyekkel örök emlék marad mindannyiunknak a sok - sok sikeres mérkőzés.

Azon játékosok, akik ezeken a mérkőzéseken pályára léptek a következők:

Bartók Dani, Bártfai Viktor, Béres Máté, Boros Bence, Bot Zoltán, Csonka Ádám, El - Nagar Modi, Fekete Dániel, Gulácsi Márk, Istenes Leonárd, Kakuszi Dominik, Koskár Balázs, Lukóczky Marci, Nagy Norbi, Nyitrai Tamás, Pergel Dávid, Pető Ádám, Sartoris Dani, Smeló István, Szabó Bence, Szőke István, Thék Milán, Török Zsombor, Vandlik Tamás, Várkonyi Bálint

valamint a keret tagja, de sérülése miatt bajnoki mérkőzésen nem játszott:

Kasza Dániel.

Természetesen majd 2016 júniusában fogunk csak ünnepelni, hiszen nagyon nehéz tavasz előtt állunk, mert meg szeretnénk ismételni ezt a kiváló őszi teljesítményünket. Ehhez rengeteget kell dolgoznunk, de elég intelligens játékosaink vannak, hogy felfogják, a jó eredményhez további befektetésre van szükség. Ez a mi szintünkön sok - sok meló.

Biztos vagyok játékosaimban, srácaimban. Tényleg nagyon büszke vagyok csapatomra.

visszalép


© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox vagy Chrome bõngészővel legjobban megtekinthető.
Mai látogatók száma:                                                                                                 Látogatók 2013.11.10-től: