magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
 Szalagcím: Feltöltve:
 U17 BAJNOKI POMÁZ - ICO SE - UHFC2015.11.02. hétfő
BLSZ U17 1sz csoport - „A” csapat.
POMÁZ - ICO SE - ÚJPESTI HALADÁS FC 1 - 5 (0 - 1)
Szögletarány: 2 - 3 (2 - 1) Kapura lövési arány: 9 - 24 (4 - 13)

Tudtuk nehéz mérkőzés elé nézünk. Próbáltam lelkileg felkészíteni a csapatot, de sajnos a jelenlegi helyzetünkben, amikor összességében „A” és „B” csapatunk bajnoki mérkőzéseinek
aránya 12 mérkőzésből 11 győzelem és mindösszesen csak egy vereség, nagyon nehéz a játékosok fejében rendet tenni. Hiszen felnőtt csapatoknál is túlzott biztonságot ad ez a nem kis győzelmi arány. Itt 16 - 17 éves gyerekek játszanak, sok mindent meg kell tapasztalniuk. Az elmúlt években egyre több sikeres szezonunk volt, két bronz érem és rengeteg kupa győzelem és dobogós helyezés. De ilyen sikeres szériánk még nem volt. Úgy, hogy a nyáron három játékosunk el igazolt magasabb osztályba - ÚJPEST FC : Szijártó Gábor és Gerhát Dávid, valamint REAC csapatába: Somogyi Bálint. Kiválóan helytállnak új csapataikban, viszont velük bajnoki szezononként összesen 80 gól körül is eligazolt. Csapatunkban éppen ezért minden játékosunk az eddigi remek helytállásért óriási dicséretben részesül. Csak most kell nagyon okosnak és fegyelmezettnek lennünk a sikeres eredmény, és fejlődésünk elérésének érdekében. Ezúttal POMÁZRÓL szerettünk volna három pontot elhozni, annak ellenére, hogy múlt héten vendéglátónk 2 - 1 arányban legyőzte szintén hazai pályán, POMÁZON a kiváló II. KERÜLET UFC csapatát.
Most kényszerű változtatásokra volt szükségem a csapat kialakításában, de célunk nem változott, ÚJPESTRE vinni POMÁZRÓL a három pontot.
A kezdő csapat ezúttal a következő volt:
Istenes Leonárd, Lukóczky Marci, Vandlik Tamás, Sartoris Dani, Boros Bence, Nyitrai Tamás, Kakuszi Dominik, Smeló István, Szabó Bence, Várkonyi Bálint, Bartók Dani.

Kiegyenlített játék folyt mindkét oldalon. Remekül szervezett csapatok csatájának nézett ki a mérkőzés. Akadozott a gépezett egy kicsit, de biztató támadásokat is vezettünk, így reménykedhettünk, hogy szép lassan azért átvesszük a mérkőzés irányítását. A 13. percben VÁRKONYI kiváló passzát követően BARTÓK lépett ki a leshatáron, majd ziccerben a kapus védett. A 17. percben VÁRKONYI szemfüles emelését a felső léc alól tornázta ki a kapus. A 26. percben 20 métere a kapunktól végezhetett el szabadrúgást hazai csapat. Az elemi erejű lövést ISTENES parádésan védte. A 28. percben cseréltem, de csak a pályán lévő játékosaim posztjain változtattam. ISTENEST csatárnak raktam előre, míg KAKUSZI a kapuban kapusként folytatta a játékot, és VÁRKONYI a középpályára került. Hamar meg is lett az eredménye a változtatásnak. ISTENES cselezgetett 20 méterre a POMÁZ kapujától, majd az utolsó cseleinél a hazai védő felrúgta kiváló játékosunkat. A szabadrúgást a jobb felső sarokba bombázta BARTÓK. 0 - 1. A 39. percben ISTENEST a hazai védő már csak utolsó emberként a büntető területen belül egy lépéssel szabálytalanul tudta elválasztani a labdától. A játékvezető legnagyobb meglepetésemre kivitte a labdát a büntető területen kívülre egy fél lépéssel, és a szabálytalankodó védőnek meg csak sárga lapot adott. BARTÓK végezte el a szabadrúgást, de ezúttal sajnos csúnyán fölé rúgta a szabadrúgást. 6 - 7 perccel később egy gólos előnnyel mehettünk pihenni és rendezni a sorokat szünetben. Szünetben nem cseréltem.
Az 52. percben kicsit gyorsítani akartam a csapaton, így cserére szántam el magam. BOROS helyett KOSKÁR lépett pályára. A cserét követően kis idővel az 53. percben VÁRKONYI buktatásáért a bal összekötő helyéről kb. 20 méterről szabadrúgáshoz jutottunk. BARTÓK passzolt SMELÓNAK, aki igazított, majd bombázott a hosszú sarokba. 0 - 2. A 61. percben SARTORIS helyett PERGEL lépett pályára. A következő közel húsz percben teljesen bedaráltuk ellenfelünket és rúgtunk legnagyobb örömünkre három szép gólt is. A 65. percben SZABÓ B. ugrott ki ISTENES labdájával, de a kifutó kapusnak lőtte neki abszolút ziccerben. A kipattanó labdát a körülményeskedő védőtől szemfüles elcsente, majd BARTÓKNAK passzolt, aki igazított, majd a hosszú sarokba bombázott. 0 - 3. A 76. percben NYITRAIT ugratta ki a jobb oldalon VÁRKONYI, de éles rövid sarokba érkező lövését a hazai hálóőr magabiztosan szögletre mentette. A 80. percben NYITRAI mentett meg az alapvonal előtt egy hosszúnak tűnő indítást. Középre emelt, de neki is hosszúra sikerült a beadás, a hosszú oldalról ISTENES cselezgetett a befelé, majd a hosszú sarokba bombázott. 0 - 4. A 83. percben egy nagyon szép, és gyors kontra akciót vezettünk. NYITRAI szerzett labdát a saját térfelünkön, VANDLIKHOZ továbbított, aki igazított, majd tovább passzolt ISTENESNEK, aki indította a balra tőle beinduló BARTÓKOT, aki higgadtan a kifutó kapus mellett a hálóba gurított. 0 - 5. A 85. percben védőink és kapusunk a játékvezetői sípra koncentráltak. A szellős védekezésünk alakalmával 17 méterre SZABÓ B. ütközött ellenfelével. A játékvezető előny szabályt alkalmazott. Míg játékosunk, SZABÓ B. ápolta elsodort ellenfél játékosának lelkét. A gyorsan reagáló közelben tájékozódó hazai játékos elemi erővel a kapunk bal felső sarkába helyezett. 1 - 5. A mérkőzés hátralévő részében még alakítottunk ki kisebb helyzeteket, de csapatunk játékosai közül már senkinek sem sikerült a vendéglátóink kapujába betalálni, így maradt a javunkra az 5 - 1 állás, győzelem.

Gratulálok a POMÁZ ICO SE csapatának.
Jó vidéki mérkőzés hangulat volt, a második félidőben lényegesen jobban játszott csapatunk. A mérkőzés legjobb pillanataiban sikerült váratlant húznunk, mellyel szép lassan a mérkőzést is eldöntöttük a javunkra.
Játékosaim nem játszottak a legjobb formában, de mindenki megtett mindent a három pont megszerzésének érdekében, és ennek meg is lett az eredménye, egy nagyon jól szervezett csapat ellen.
Minden elismerésem játékosaimnak, büszke vagyok csapatom teljesítményére, játékosaimra!

visszalép


© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox vagy Chrome bõngészővel legjobban megtekinthető.
Mai látogatók száma:                                                                                                 Látogatók 2013.11.10-től: