magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
MINŐSÉGI UTÁNPÓTLÁS NEVELÉS / AKADÉMIAI CÉLOK
Az ÚJPEST FC kiemelten fontosnak tartja a minőségi utánpótlás nevelést, ezért a futball klub egy új kezdeményezés keretében együtt kíván működni számos utánpótlás nevelő egyesülettel, hogy minél több tehetséges, fiatal magyar játékos kapjon lehetőséget arra, hogy nem csak hazai, hanem nemzetközi szinten is bizonyíthasson.

Eddig két egyesülettel, az Újpesti Haladás FC-vel és a Solymár SC-vel jött létre az együttműködés, több további klubbal pedig előrehaladott tárgyalásokat folytatunk.

A sport@ujpestfc.hu email címen az ÚJPEST FC várja az olyan egyesületek jelentkezését, amelyek szintén fontosnak tartják a minőségi utánpótlás nevelést.

Az ÚJPEST FC-vel történő együttműködés keretében az utánpótlás nevelő egyesületek vezetői, edzői tanulmányúton vesznek részt a Standard de Liege Akadémián, amely már számos tehetséges játékost adott a világ élvonalában lévő kluboknak. Többek közt Marouane Fellaini, Axel Witsel, Eliaquim Mangala és Michy Batshuayi is a Standard de Liege akadémiáról került ki.

A Standard de Liege akadémián a magyar szakemberek megismerkedhetnek azzal a speciális edzésprogrammal, amely hivatalosan a Standard de Liege szellemi tulajdonát képezi, és amellyel a belga akadémia évek óta sikeresen dolgozik.

Az együttműködés részeként, a tanulmányutat követően az ÚJPEST FC a „train the trainer” (edzd az edzőt) nevű edzésprogramot és az ezt támogató speciális szoftvert az együttműködő egyesületek edzőinek rendelkezésére bocsátja.

Az ÚJPEST FC egy magyar szakértőkből álló csapatot hoz létre, így biztosítva a program folyamatos működését. A tervek szerint a belga akadémia szakemberei évente többször meglátogatják majd az együttműködő egyesületeket és tanácsaikkal segítik az ott folyó munkát.

© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox vagy Chrome bõngészővel legjobban megtekinthető.
Mai látogatók száma:                                                                                                 Látogatók 2013.11.10-től: