magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
 Szalagcím: Feltöltve:
 BAJNOKI U17 I. UHFC - RTK-VASLÓ2016.05.16. hétfő
U17 1sz csoport
ÚJPESTI HALADÁS FC - RTK-VASLÓ 12 - 0 (6 - 0)
Szögletarány: 6 - 3 (2 - 2) Kapura lövési arány: 37 - 2 (12 - 1)

A dobogó valamely helyezéséért küzdő csapatunk fogadta a jelenleg szerzett pont nélkül sereghajtóként a BLAHA LUJZA utcába látogató RTK - VASLÓ csapatát.
Csapatunk a következő összeállításban kezdte a mérkőzést:
Gulácsi Márk, Nyitrai Tamás, Szőke István, Koskár Balázs, Sartoris Dani, Bot Zoltán, Kasza Dániel, Boros Bence, Istenes Leonárd, Bartók Dani, Lukóczky Marci.

Már a 3. percben megszereztük a vezetést. Egy bedobást követően ISTENES adott mértani pontosságú labdát jobb oldalról a kapu előterébe érkező BARTÓKNAK, aki a jobb sarokba lőtt. 1 - 0. A 10. percben ISTENES parádés csellel tisztára játszotta magát. Élesen, erősen középre lőtt labdájára BOROS érkezett, és helyezett az üres kapuba. 2 - 0. A 19. percben ISTENES lépett ki, de rossz megoldást választva a kifutó kapusnak lőtte neki a labdát. A 20. percben nagyon jó labdát adott BARTÓK ISTENESNEK, aki jobbról befelé cselezett, majd ballal a göröngyös talajon meglőtt labdájával a vendégek hálóőrét megzavarva a hálóba lőtt. 3 - 0. A 22. percben BARTÓK labdáját ISTENES bombázta a kapuba. 4 - 0. A 23. percben szép összjáték, egy érintős játék végén LUKÓCZKY emelt a felső léc tetejére. A 33. percben SARTORIS bal oldalról beadott labdáját, ami a göröngyös talajon ide - oda pattogott, BARTÓK remek technikai megoldással a bal sarokba lőtte. 5 - 0. A 38. percben BARTÓK ugratta ki ISTENEST, aki a kifutó kapust is megelőzve elpöckölte kapura a labdát. A visszaigyekvő RTK védő a gólvonal előtt tisztázott. A 44. percben BOT lőtt okosan egy szabadrúgást 18 méterről a hálóba. ISTENES remek labda nélküli mozgásával nagyon megzavarta a kapust ennél ma lövésnél. 6 - 0.

Szünetben az előzetes terveknek megfelelően nem cseréltem csak egyet. A remekül játszó LUKÓCZKY helyett SZABÓ B. állt be. A 48. percben a vendég védő kézzel ért labdához, így azonnal a büntető pontra mutatott a játékvezető: SZABÓ B. bár a kapus érezte az oldalt, magabiztosan lőtt a jobb sarokba. 7 - 0. Az 58. percben mintaszerű támadást vezettünk. BOT indította NYITRAIT a jobb oldalon, aki középre ívelt, ahol ISTENES érkezett, és fejelt kissé kapu fölé. A 60. percben BOT labdájával BARTÓK cselezgette be magát a büntető területen belülre, majd a hosszú sarokba helyezett. 8 - 0. A 62. percben BARTÓK újabb kiváló indítását SZABÓ B. lőtte egyből kapura. A kapus szögletre mentett. A 65. percben cseréltem, kiválóan játszott csapatom, de ezen cserék is előre eltervezettek voltak: SZŐKE helyett Török Zsombor, SARTORIS helyett Pergel Dávid, BOT helyett Vandlik Tamás, KASZA helyett Várkonyi Bálint, ISTENES helyett Csonka Ádám, és BOROS helyett Smeló István lépett pályára. A 67. percben szép labdajáratás után CSONKA beadása NYITRAIT követően BARTÓKHOZ került, aki cselezgetett, majd a hosszú sarokba lőtt. 9 - 0. A 75. percben NYITRAI lépett ki a védők közül, majd ziccer helyzetben a kapusnak lőtte neki, de a hálóőrről kipattanó labdát ballal az üres kapuba gurította. 10 - 0. A 76. percben CSONKA jobb oldali beadását BARTÓK fejelte kapu mellé. A 80. percben SZABÓ B. egy méterről a bal kapuvastól fejelte az érkező labdát kapu mellé. A 84. percben SZABÓ öt méterről lőtt ziccerben senkitől sem zavartatva csúnyán kapu fölé. A 85. percben BARTÓK lőtt higgadtan a hosszú sarokba. 11 - 0. A 88. percben SZABÓ B. átvette a labdát, majd kettő méterről lőtt kapu mellé. A 90. percben PERGEL lőtt kapura, majd a lecsorgó labdát NYITRAI vágta a hosszú sarokba. 12 - 0.

Sok sikert a sportszerűen játszó RTK - VASLÓ csapatának.
Játékosaim kivétel nélkül mindvégig kiválóan, és magabiztosan játszottak. Sokszor tudtunk nézőket szórakoztató játékot mutatni, melyekből még gólt - gólokat is rúgtunk.

visszalép


© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox vagy Chrome bõngészővel legjobban megtekinthető.
Mai látogatók száma:                                                                                                 Látogatók 2013.11.10-től: