magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
 Szalagcím: Feltöltve:
 BAJNOKI U17 I. UHFC - POMÁZ-ICO SE2016.04.18. hétfő
BLSZ U17 1. sz. csoport
ÚJPESTI HALADÁS FC - POMÁZ-ICO SE 14 - 0 (6 - 0)
Szögletarány: 6 - 1 (5 - 1) Kapura lövési arány: 33 - 3 (16 - 3)

A BLSZ U17 1. sz. csoportban az első öt - hat csapat verseng a bajnoki dobogós helyezésekért. Ősszel két nehéz, elég jó iramú mérkőzésen tudtuk elhozni Pomázról a 2X három pontot.
A harmadik találkozásunkra is ez volt a cél: itthon tartani a három pontot.
A kezdő csapat ennek szellemében a következő volt:
Istenes Leonárd, Csonka Ádám, Török Zsombor, Lukóczky Marci, Pergel Dávid, Nyitrai Tamás, Vandlik Tamás, Smeló István, Szabó Bence, Várkonyi Bálint, Bartók Dani.

Jó iramban és nagyon jó mentalitással kezdtük a mérkőzést. A 3. percben a félpálya környékén szabadrúgáshoz jutottunk. VÁRKONYI szemfülesen gyorsan elvégezte a szabadrúgást, indította a középen meglóduló BARTÓKOT, aki a rendkívül göröngyös talajon a kimozduló kapus mellett a bal sarokba helyezett lövéssel megkezdte a gólgyártást. 1 - 0. A 6. percben SMELÓ elegáns mozdulattal ugratta ki VANDLIKOT a leshatáron, majd kiváló beadására a hosszú oldalon SZABÓ B. érkezett és fejelt a bal sarokba. 2 - 0. A 7. percben TÖRÖK kiválóan indította NYITRAIT, aki a rossz talajon össze - vissza pattogó labdát nagyon jó ütemben lőtte kapura. A vendégek kapusa parádés vetődéssel hárított. A 9. percben egy sarokrúgásunkat követően NYITRAI a hosszú oldal felé lőtt élesen, SZABÓ B. remek ütemben robbant be az öt és felesen belülre, és a védők és a kapus között az üres kapuba lőtt. 3 - 0. A 22. percben kapusunk ISTENES könnyelműsködött, mellyel helyzetbe hozta az ellenfelet. SMELÓ technikai faulttal állította meg a legjobbkor ellenfelét. A teljesen jogosan megítélt szabadrúgást elemi erővel lőtte kapura a pomázi játékos. Kapusunk ISTENES magabiztosan öklözte mezőnybe az érkező fő játékszert. A 25. percben fantasztikus technikai megoldással VÁRKONYI hozta BARTÓKOT ziccer helyzetbe. Csatárunk utolsó pillanatban elvétette a labdát, így elmaradt az újabb HALI gól. A 35. percben CSONKA indította BARTÓKOT, aki lehagyta a körülményeskedő védőket, és a pattogó labdát remek ütem érzékkel a kifutó kapus mellett a hosszú sarokba helyezte. 4 - 0. A 39. percben BARTÓK 100% - os helyzetben gurított a hosszú sarok mellé. A 43. percben újabb remek akciónak végén tovább növeltük előnyünket. CSONKA ívelt VÁRKONYINAK, aki mellel maga elé vette a labdát, majd a hosszú sarokba bombázott. 5 - 0. A 45. percben VÁRKONYI lépett meg védőitől, majd először még a kifutó kapus védett, de a róla kipattanó labdát az érkező SZABÓ B. elemi erővel lőtte az üres kapuba. 6 - 0. A gólunk után jöhetett a szünet.

Szünetben bár PERGEL kiválóan játszott, Sartoris Dani - t állítottam be helyette. A 49. percben VÁRKONYI lépett ki a fél pályától. Előtte egy nagyon szép átlépős csellel BARTÓK asszisztált játékosunknak, majd az ellenfelünk kapujához közelítve a keresztből érkező tisztázni próbáló védőt egy kiváló zárással SZABÓ B. iktatta ki a játékból. Így csak VÁRKONYIN múlt mi lesz a vége ennek az oktatni való labda nélküli mozgásokkal segített akcióból. Kiváló formában játszó játékosunk magabiztosan értékesítette az adandó gólszerzési lehetőséget. 7 - 0. Az 55. percben egy újabb VÁRKONYI egyéni akciónak tapsolhattunk. A büntető területen belülre érve megcélozta játékosunk a hosszú sarkot. A bal kapuvasról visszapattanó labda a menteni igyekvő vendég játékosról a kapuba pattant. 8 - 0. A 57. percben VÁRKONYI remek indításával NYITRAI lódult meg, majd először még védett a kapujából kilépő hálóőr, de a róla kipattanó labdát már teljes nyugalommal kiváló játékosunk az üres kapuba lőtte. 9 - 0. A középkezdés előtt cseréltem. Minden játékosomnak játéklehetőséget szerettem volna adni, így egymást követő két bajnoki mérkőzésen is remek formában lévő játékosokat cseréltem le: BARTÓK helyett Gulácsi Márk ( kapuban, és ISTENES a mezőnyben folytatta a játékot); SZABÓ B. helyett Kasza Dániel; CSONKA helyett Koskár Balázs; TÖRÖK helyett Szőke István; SMELÓ helyett Bot Zoltán és VANDLIK helyett Boros Bence. A cseréket követően sem változott a játék képe. Minden cserejátékosom kiválóan állt a játékhoz, további gólokat akartunk rúgni a hátra lévő időben. Először BOT lőtt neki ziccerben a kapusnak a 60. percben. A 61. percben LUKÓCZKY lőtte neki a hálóőrnek. A 62. percben VÁRKONYIVAL szemben nyert a kapus csatát. A 63. percben SARTORIS lőtt csúnyán kapu fölé. A 67. percben VÁRKONYI hozta remek indítással helyzetbe csapattársát, a jobb oldalon meginduló NYITRAIT. Kiváló szélsőnk magabiztosan robogott az érkező fő játékszerrel, majd a kifutó kapus mellett a hosszú sarokba lőtt. 10 - 0. A 73. percben szemre is tetszetős támadást vezettünk. ISTENES készítette le a végén VÁRKONYINAK a labdát, aki okosan a hosszú sarokba lőtt. 11 - 0. A 80. percben NYITRAI lépett ki, és lőtt a kifutó kapus mellett a rövid sarokba. 12 - 0. A 81. percben SZŐKE mértani pontosságú labdáját NYITRAI vezette kapura, a kifutó kapus mellett elegáns mozdulattal elhúzta, majd az üres kapuba gurított. 13 - 0. A 83. percben ISTENES hozta helyzetbe LUKÓCZKYT, akinek lövését a kapus védte, a róla kipattanó labdát VÁRKONYI lőtte kapu fölé. A 87. percben ISTENES szórakozott el egy 100% - os helyzetet. A 90. percben szabadrúgáshoz jutottunk a baloldalon. SARTORIS a bizonytalankodó pomázi kapus fölött a hosszú sarokba helyezett lövéssel beállította a 14 - 0 végeredményt.

Sok sikert a rendkívül sportszerű POMÁZ - ICO SE csapatának.
Játékosaimnak gratulálok, mert profi szinten hozták le a mai mérkőzést is. Nem elégedtek meg a pillanatnyi magabiztos vezetéssel, végig koncentráltan, kiválóan futballoztak.

visszalép


© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox vagy Chrome bõngészővel legjobban megtekinthető.
Mai látogatók száma:                                                                                                 Látogatók 2013.11.10-től: