magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
 Szalagcím: Feltöltve:
 BAJNOKI U17 II. UHFC - HIDEGKÚTI SC2016.04.11. hétfő
A BLSZ U17 2. sz. csoportban
ÚJPESTI HALADÁS FC - HIDEGKÚTI SC 7 - 0 (1 - 0)
Szögletarány: 10 - 0 (4 - 0) Kapura lövési arány: 35 - 6 (11 - 4)

Első helyezett csapatként a sereghajtó csapatot fogadtuk. Az ilyen mérkőzések általában nehezebben alakulnak az első rúgott gólig, hiszen mentálisan nagyon nehéz ekkora a bajnoki táblázat láttán lévő különbség esetén készülni
a mérkőzésre. Az ellenfelek is jobban készülnek, jobban figyelnek a védekezésre, s az ilyen csapatok ellen nehezen kezdődik a gólgyártás. Esetünkben még nehezítette a dolgot, hogy a harmadik mérkőzést játszottuk egymást követő három napon belül. Viszont a téli felkészülésünk során próbáltam ennek szellemében összeállítani az edzés programot és felkészülési mérkőzés dömpinggel készültünk. Csak az elvégzett munkában hiszek, s ha nem is minden úgy alakult, mint ahogy szerettem volna a mérkőzés dömping, rengeteg hétvégét és hétköznapot vett el a magánéletből, szabadidőből, így meglett a hatása. Gyakran mondom, attól még, hogy amatőr futball bajnokságban játszunk, nem kell teljesen amatőrnek lennünk.
Az edző felelőssége, hogy legjobb tudása szerint készítse fel játékosait mindenre, vagy majdnem mindenre, a játékos felelőssége, hogy ne csak megjelenjen edzésen, és felkészülési mérkőzésen, de ott a legjobb tudása szerint teljesítsen, és hajtsa végre az edzői utasításokat.
A sorozatos terhelés miatt egy kicsit megkavartam a csapatot, úgy gondoltam az első félidőbe sok minden belefér, viszont a második félidőben mindenképpen újítani tudunk, és be tudjuk darálni fiatalabb, és egyben rendkívül sportszerű ellenfelünket.

A kezdő összeállítás a következő volt:
Gulácsi Márk, Thék Milán, Szőke István,Koskár Balázs, Sartoris Dani, Béres Máté, Vandlik Tamás, Kasza Dániel, Pergel Dávid, Várkonyi Bálint, Istenes Leonárd.
Az első pillanatban látszott, nincsen egyensúlyban a két csapat. Csak az volt a kérdés, mikor rúgjuk az első gólunkat. Sportszerű ellenfelünk minden elkövetett, hogy ez minél később következzen be. Sorozatban alakítottuk ki a helyzeteket. Látszott kicsit lassúbb a játékunk, mint az előző napokban. Akadozik a gépezet, de az első percektől mi irányítottuk a játékot. Ziccereink sajnos sorra maradtak ki. A 2. percben VÁRKONYI cselezte ki magát ziccer helyzetből, a 4. percben PERGEL fejelte VANDLIK beadását centikkel a felső léc fölé. A 13. percben BÉRES rúghatott volna gólt egy kiváló kiugratást követően, de erőtlen volt, és a kapus tisztázott végül is. A 19. percben ISTENES csúsztatta a labdát VÁRKONYI elé, aki kapura tört, de a támadás végén nekilőtte a kapusnak. A 23. percben VANDLIK parádézott, majd SARTORIST hozta 100% - os helyzetbe, de lövése gyenge volt, így a vendégek kapusa magabiztosan védhetett. A 25. percben erős ISTENES beadásról maradt le a kapu előterében PERGEL. A 26. percben VÁRKONYI lépett ki, majd a kapus védett. A 45. percben bedobást követően VÁRKONYI cselezte be magát a büntető területen belülre, majd hatalmas erővel a felső sarokba bombázott, így egy gólos előnnyel mehettünk a szünetbe rendezni egy kicsit a fejeket és a játékunkat. 1 - 0.

A szünetben a következő cseréket eszközöltem:
THÉK helyett Csonka Ádám; SZŐKE helyett Lukóczky Marci; BÉRES helyett Nyitrai Tamás; ISTENES helyett Bartók Dani. A 46. percben VÁRKONYI cselezte be magát a büntető területen belülre, de végül döntő pillanatban elvétette a labdát. A 49. percben BARTÓK játszotta magát tisztára, de a vendég kapus magabiztosan, és jó ütemben lépett ki a kapujából, így megint csak elmaradt a HALI gól. Az 54. percben újabb cseréket hajtottunk végre: PERGEL helyett Szabó Bence; és VANDLIK helyett Smeló István lépett pályára. A 60. percben NYITRAI lépett meg a baloldalon, majd a kapus lába között lőtt góljával tovább növelte csapatunk előnyét. 2 - 0. A 62. percben végrehajtottam az utolsó cserénket is: KASZA helyett Török Zsombor folytatta a játékot. A 64. percben SZABÓ B. kiváló labdájával BARTÓK lépett ki a leshatáron, majd a kifutó kapus fölött elegáns mozdulattal az üres kapuba emelt. 3 - 0. A 66. percben BARTÓK vette át az érkező labdát, majd 17 méterről higgadtan a jobb sarokba helyezett. 4 - 0. A 72. percben NYITRAI tört kapura, de a hosszú oldali kapuvasat találta el lövésekor. Majd a kipattanó labdát SZABÓ B. lőtte kapura, de a visszaigyekvő védő szögletre mentett. A 73. percben VÁRKONYI cselezgetett, majd a hosszú oldalon a kapuvasat találta el. A 80. percben CSONKA - BARTÓK - CSONKA kényszerítő után utóbbi játékosunk hatalmas oldalsó kapuvasat lőtt. A 81. percben BARTÓK készítette le a labdát SARTORISNAK, aki hatalmas felső léces lövéssel riogatta a vendég csapatot. A 82. percben remek technikai megoldással KOSKÁRT indította VÁRKONYI. KOSKÁR szinte az alapvonaltól kiválóan adta be a labdát. NYITRAI érkezett és lőtt a kapuba. 5 - 0. A 86. percben megint csak szépségdíjas gólt rúgtunk. Egyérintős villám passzokat követően SZABÓ B. lőtt okos gólt. 6 - 0. A 87. percben BARTÓK hozta helyzetbe NYITRAIT, aki a hosszú sarokba helyezett lövéssel beállította a későbbi végeredményt. 7 - 0. Próbáltunk volna újabb gólokat lőni, de ez ma már nem sikerült. Maradt a hét gólos győzelem kapott gól nélkül.
Sok sikert a rendkívül sportszerű fiatalabb HIDEGKÚTI SC csapatának.
Játékosaim az első percektől irányították a játékot. Mérkőzés közben régebben gyakorolt dolgokat, alap felállást kiválóan hajtották végre szélső játékosaim.
Az egész csapat mindent elkövetett a győzelem érdekében. Gratulálok és nagyon büszke vagyok játékosaimra.

visszalép


© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox vagy Chrome bõngészővel legjobban megtekinthető.
Mai látogatók száma:                                                                                                 Látogatók 2013.11.10-től: