magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
 Szalagcím: Feltöltve:
 BAJNOKI U17 I. UHFC - KISE2016.04.11. hétfő
BLSZ U17 1. sz. csoport
ÚJPESTI HALADÁS FC - KISE 10 - 0 (5 - 0)
Szögletarány: 4 - 4 (2 - 2) Kapura lövési arány: 34 - 7 (18 - 5)

Dobogós helyezésünk érdekében mindenképpen itthon akartuk tartani a három pontot. Ennek szellemében a következő összeállításban kezdtük a mérkőzést:
Istenes Leonárd, Csonka Ádám, Török Zsombor, Lukóczky Marci, Pergel Dávid, Nyitrai Tamás,
Vandlik Tamás, Smeló István, Szabó Bence, Várkonyi Bálint, Bartók Dani.
Már az első percekben látszott, nem hagyunk semmit a véletlenre. Energikusan, magabiztosan kezdtünk. Az első percben SZABÓ B. lépett meg a baloldalon, majd középre adott labdáját a pontosan érkező BARTÓK kapura lőtte. Lövése a kapus lábáról a jobb kapuvasra pattant. A 2. percben VÁRKONYI lépett ki, a kapus ezúttal szögletre mentett. A 3. percben BARTÓK sarok rúgását LUKÓCZKY elemi erővel fejelte a bal felső sarokba. 1 - 0. A 4. percben majdnem kiegyenlített a KISE csapata. A baloldalon PERGEL mélázott el egy kicsit. A vendégek csatára így szinte azonnal ziccerbe került, de kiváló kapusunk - ISTENES - magabiztosan védett. A 10. percben SMELÓ jó meglátással és technikai megoldással indította a beinduló NYITRAIT, aki leleményesen belépett a védje elé, így szinte rögtön helyzeti előnybe került, és mind a védőt, mind a kapust megelőzve a kapuba gurította újabb gólunkat. 2 - 0. A 15. percben már szinte örömfutballt játszott csapatom. SMELÓ nagyon szép mozdulattal labdát szerzett, majd indította a jobb oldalon BARTÓKOT, aki élesen, félmagasan középre adott. Óramű pontossággal SZABÓ B. érkezett, levette a labdát, majd kissé gyengébben kapura lőtte. A vendégek hálóőre magabiztosan védett. A 23. percben a KISE kapusa végezte el a kirúgást. Labdája legnagyobb örömünkre VÁRKONYIHOZ ment, aki a rosszul sikerült kirúgással azonnal felismerve a helyzetet, gólszerzési lehetőséget, kapura tört. Igazított, majd a kifutó kapus mellett a hosszú sarokba lőtt. 3 - 0. A 28. percben remek indítást kapott NYITRAI a jobb oldalon. Gyors játékosunk ziccerbe a kapura tört, majd lövését a kapus védte. A 35. percben parádés labdával indította VÁRKONYIT, aki túl korán akart a kimozduló kapust látva. A hálóőr magabiztosan védett ezúttal is. A 37. percben VANDLIK tanári mozdulattal játszotta tisztára magát, majd zseniálisan ugratta ki a leshatár közelében BARTÓKOT, aki pazar mozdulattal pörgette el a kifutó kapus mellett a labdát. 4 - 0. A 40. percben BARTÓK adott kiváló labdát SZABÓ B - nek, aki már - már a göröngyös talajon elveszíteni látszott labdát korrigálta, majd a rövid sarokba gurított. 5 - 0. A 42. percben újabb BARTÓK labdakiugratás után VÁRKONYI lőtt fölé 13 méterről.

A szünetben cseréltem, PERGEL helyett Sartoris Dani folytatta a játékot.
A csere bevált ezúttal is. VÁRKONYI erős beadására SARTORIS érkezett és bombázott egyből a jobb sarokba. 6 - 0. A 49. percben a védekezésünk fellazult. Ellenfelünk azonnal ziccerbe került. Az igen erős lövést ISTENES magabiztosan védte. Az 50. percben SZABÓ B. lépett ki, majd lövését a kapus lábbal védte. A kipattanó labdára VÁRKONYI reagált a leggyorsabban. A megszerzett labdával cselezett, majd a kifutó kapus mellett elegánsan a hosszú sarokba helyezett. 7 - 0. Az 55. percben cseréltem, TÖRÖK helyett Szőke István lépett pályára. A 60. percben BARTÓK kiváló labdával indította SZABÓ BENCÉT, aki cselezett, majd higgadtan a hosszú sarokba helyezett. 8 - 0. A gólt követően cseréltem, SMELÓ helyett Boros Bence folytatta a játékot. A 62. percben szinte első labdaérintésével hozzájárult nem csekély részben az újabb HALI gólnak. Középpályánál labdát szerzett, majd remek bokamozdulattal indította a fantasztikus ütemben kapura törő BARTÓKOT, aki lesgyanús helyzetből indulva a kifutó kapus mellett pazar gólt lőtt. 9 - 0. A 64. percben VANDLIK helyett Bot Zoltán lépett pályára. Később újra cseréltem: SZABÓ B. helyett KOSKÁR, és CSONKA helyett Thék Milán lépett pályára a 71. percben. A 75. percben THÉK a kapunktól 17 méterre ütemvesztés miatt csúnyán elütötte ellenfelét, ezért teljesen jogosan meg is kapta a sárga lapos figyelmeztetést. A 82. percben labdaszerzést követően gyors ellentámadást vezettünk. A bal oldalon BARTÓK robogott el, majd középre adott. LUKÓCZKY érkezett, és senkitől sem zavartatva az üres kapuba gurított. 10 - 0. A 90. percben a mérkőzés végére újabb gólhelyzetet alakítottunk ki. BARTÓK cselezte tisztára magát, majd ziccerbe hozta NYITRAIT, aki neki lőtte a kapusnak a labdát. A kipattanó labdát senkitől sem zavartatva BOT lőtte csúnyán fölé. Ezek után a futball ünnepünknek a játékvezetői hármas sípszó vetett végett.

Sok sikert a KISE csapatának.
A mai napon minden csapatrészben felülmúltuk ellenfelünket. Játékosaim mindenkit beleértve teljesen profin hozták le a mai mérkőzést. Cserék jól sikerültek, az egész csapatunkat, játékosainkat, a játékot érdemes volt nézni, mert nagyon szép akciókat láthatott egyéni megoldásokkal fűszerezve a mérkőzésünkre kilátogató néző.
Büszke vagyok játékosaimra, mert nagyon jól futballoztak, és kiváló volt az alázat, játékhoz való hozzáállása mindenkinek. A sokadik gólunk után is mentünk tovább és játszottuk hatékony játékunkat.

visszalép


© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox vagy Chrome bõngészővel legjobban megtekinthető.
Mai látogatók száma:                                                                                                 Látogatók 2013.11.10-től: