magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
 Szalagcím: Feltöltve:
 U17 HALI TEREMKUPA 2016.01.162016.01.18. hétfő
HALI TEREMKUPA U17


Elkezdődött U17 - es csapatunk szereplésével a több héten át megrendezésre kerülő immár hagyományos téli HALI TEREMTORNA sorozat. Minden héten más - más korosztályos csapatunknak rendezzük meg a kupát. Mindig a legnagyobbakkal kezdjük
azután hétről - hétre haladunk az egyre kisebb korosztályos csapatok felé. A legidősebb korosztályos csapatokkal kezdjük, hiszen ők már nagy pályás bajnokságokban szerepelnek, így főleg számukra ez inkább csak egy jó buli. „ Jó ” - már amennyiben jól játszik a csapatunk, vagy csapataink. A nagy létszám miatt általában korosztályonként két csapatot szoktunk indítani.

A mai délutánon felemásra sikerült a kupa részünkről, hiszen a mérkőzéseken minden játékosunk nagyon akart minél jobb eredményt elérni, viszont nagyon sokszor mind elől, mind hátul nagyon rossz megoldásokat választottunk, így vagy elmaradt a HALI gól, vagy ellenfelünk tudott kapunk előterében gólt szerezni.

A HALI „ A ” - és HALI „ B ” csapat mellett a II. KER UFC, BKV ELŐRE SC - és SZABADKIKÖTŐ SE csapatai szerepeltek.

A II. KER UFC csapata magasan kiemelkedett a mezőnyből, minden mérkőzést magabiztosan megnyerve 100% - os teljesítménnyel teljesen megérdemelten nyerték, immár nem először a korosztályunkban a HALI KUPÁT.

A második helyért játszott mérkőzésen a BKV csapata nagyarányú győzelemmel bebiztosította „ A ” csapatunk ellen az ezüst érmes helyezését, így „ A ” keretünk csak a bronz érmet szerezte meg, pontarányokban 50% - os teljesítménnyel. Bizakodtunk, hogy a „ B ” keretünk a SZABADKIKÖTŐ csapatát legyőzi, és így az utolsó mérkőzésen elkerüli az utolsó helyet, de sajnos, bár a mérkőzés feléig partyban voltunk, utána nagyarányú vereség lett belőle.

A mai teljesítmények alapján a kupán minden csapat a megfelelő helyezést érte el. Kicsit csalódottak vagyunk legbelül, mert elszoktunk szerencsére a nagyarányú vereségektől, melyekből a mai napon volt részünk bőven mindkét csapatunkkal.

A mai gyengébb szereplésünk számomra nem meglepetés, megvoltak edzéseken és a nagy pályás felkészülési mérkőzéseinken ennek a jelei.

Holnap TNT kupán veszünk részt, mely nagy pályás - egész pályás - mérkőzés lesz, inkább mérvadó lesz a felkészülésünkben.

Gratulálok, a teljesen megérdemelt kupa győzelemhez a II. KER csapatának, és köszönöm a megjelenést minden résztvevő játékosnak és csapatnak.

A Kupa végeredménye:
1. II. KER UFC 4m 4gy 0d 0v 12p 21 - 4 ga
2. BKV ELŐRE SC 4m 3gy 0d 1v 9p 26 - 7 ga
3. ÚJPESTI HALADÁS FC „ A ” 4m 2gy 0d 2v 6p 11 - 12 ga
4. SZABADKIKÖTŐ SE 4m 1gy 0d 3v 3p 10 - 21 ga
5. ÚJPESTI HALADÁS FC „ B ” 4m 0gy 0d 0v 0p 4 - 28 ga


Csapatonként a legjobb játékos:
II. KER UFC : TÖRÖK NORBERT
BKV ELŐRE SC: SCHUCH MIKLÓS
SZABADKIKÖTŐ SE: VARGA MÁRTON
ÚJPESTI HALADÁS FC „ A ” : BARTÓK DÁNIEL
ÚJPESTI HALADÁS FC „ B ” : EL - NAGAR MODI


A kupa legjobb játékosa: KATONA MÁTYÁS ( II. KER UFC )
A kupa legjobb kapusa: ISTENES LEONÁRD SÁNDOR ( ÚJPESTI HALADÁS FC „ A ” )
A kupa gólkirálya: LÁZOK LEOPOLD ( BKV ELŐRE SC ) 6 gól.


Meg kell említeni, hogy hármas holtverseny volt a gólkirályi címért, a szintén BKV ELŐRE SC csapatából SCHUCH MIKLÓS és az ÚJPESTI HALADÁS FC „ A ” csapatából BARTÓK DÁNIEL rúgott 6 gólt. Az előző kupákon szét lövés volt a gólkirályi címért azonos rúgott gólok száma esetén. ( 3 - 3 büntető). Most a játékosok már átöltöztek, így nem volt ez megvalósítható, valamint egyik játékos sem tudott minden mérkőzésen gólt rúgni, mindenki a négyből csak három mérkőzésen hozta össze a 6 rúgott gólt. Így szubjektív alapon döntöttük el a gólkirályi címet, ezúttal a három játékos közül LÁZOK LEOPOLD volt a kupán a legjobb hármuk közül. A másik két játékos a 6 - 6 rúgott gólt elismerve a saját csapatukból a legjobb játékos címet kapta ezért.

visszalép


© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox vagy Chrome bõngészővel legjobban megtekinthető.
Mai látogatók száma:                                                                                                 Látogatók 2013.11.10-től: