magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
 Szalagcím: Feltöltve:
 BAJNOKI U17 UHFC - MLTC2015.11.11. szerda
HALI U17 1sz csoport
„A” csapatunk is megnyerte a rangadót, a jelenlegi első helyezett csapat ellen magabiztos győzelem.

ÚJPESTI HALADÁS FC - MLTC 5 - 2 (2 - 1)
Szögletarány: 9 - 2 (4 - 2) Kapura lövési arány: 30 - 10 (18 - 4)

A jelenlegi listavezetőt fogadtuk vasárnap napsütéses időben.
A tabellán elfoglalt pillanatnyi állásunk ellenére bíztunk magunkban, hogy itthon tartjuk a három pontot ezúttal is.

A következő összeállításban kezdtük a mérkőzést:
Gulácsi Márk, Lukóczky Marci, Nyitrai Tamás, Sartoris Dani, Csonka Ádám, Vandlik Tamás, Várkonyi Bálint, Kakuszi Dominik, Szabó Bence, Istenes Leonárd, Bartók Dani.

Jól kezdtünk, mégis a 7. percben a kapunk előtti kavarodást követően ziccerbe került a vendégek egy játékosa, akinek bődületes lövését magabiztosan védte kapusunk GULÁCSI. A helyzetet követően is mi domináltunk, melynek meg is lett az eredménye. A 9. percben BARTÓK lépett ki a baloldalon, majd középre adott, SZABÓ B. érkezett a labdára, és a hálóba lőtt. 1 - 0. A 26. percben VÁRKONYI hagyta faképnél védőit, majd a kifutó kapus elhúzta játékosunk lábát. A játékvezető teljesen jogosan a büntető pontra mutatott. KAKUSZI magabiztosan értékesítette a megítélt büntető rúgást. 2 - 0. A 31. percben CSONKA fejét rúgták meg, mely eset után teljesen érthetetlen módon feldobással folytatódhatott a játék. Míg játékosunkat a vonal mellett ápoltuk, a létszám előnyt az MLTC csapata kihasználta, sérült játékosunk helyén a védekezésünk szellős volt, így ott kilépett a vendégek játékosa, de ziccerben GULÁCSI parádés védése megmentette csapatunkat az esetlegesen bekapható góltól. A 38. percben egy szabadrúgást követően a kapusunkról középre kipattanó labdára a vendégek játékosa reagált a leggyorsabban, és az üres kapuba gurított. 2 - 1. A 40. percben BARTÓK lépett ki, de védett az MLTC kapusa.

A szünetig az eredmény már nem változott. Szünetben ezúttal nem cseréltem, néhány dologra felhívtam a figyelmet, mely a második félidőben meg is valósult.

A második félidőt is mi kezdtük jobban. Remek iram és rengeteg párharc volt végig. Valamint rengeteg gyenge játékvezetői ítélet borzolta a kedélyeket mindkét oldalon. Talán ellenünk sokkal több játékvezetői ítélet volt, de játékosaimra nagyon büszke vagyok, mert ezek ellenére sem reklamáltak még a teljesen tiszta hiba esetén sem.

Csak a játékkal foglalkoztak, győzni akartak!

Az 53. percben LUKÓCZKY hibája után helyzetbe került az MLTC csapatának csatára, de helyezett lövése centikkel kerülte el kapunkat. Az 55. percben egy távoli felső léces lövéssel próbálkozott ellenfelünk. A mezőnybe visszapattanó labdára a vendégek reagáltak erőszakosabban, így 5 védő közül az MLTC játékosa lőtt a kapunkba. 2 - 2. A bekapott gól után szép lassan visszajöttünk a mérkőzésbe. Többször a középpályán labdát tudtunk szerezni, s abból gyors támadásokat vezettünk. Az 58. percben CSONKA bombázott kapura, mintegy 30 méterről, a kapusról kipattanó labdáról BARTÓK alig - alig maradt le, a hálóőr még javítani tudott. A 71. percben KAKUSZI mesteri indítását SZABÓ maga elé tette, majd parádésan a hossza sarokba lőtt. 3 - 2. A 80. percben BARTÓK ment el a jobb oldalon, majd középre beadott labdájára SZABÓ B. érkezett és lőtt a hálóba. 4 - 2. A 82. percben BARTÓK ugrott ki, majd a kifutó kapus mellett elhúzta a labdát, aki kétségbeesésében csúnyán felrúgta kiváló csatárunkat. Teljesen jogosan meg is kapta a kiállítását. A szabadrúgást csúnyán fölé rúgtuk. A 88. percben BARTÓK lépett ki, majd ziccerben a kapuba lőtt. A 91. percben egy szögletet követően a röviden felszabadított labdára BARTÓK csapott le, majd a kapuba tekert. 5 - 2. Az utolsó percekben mindenki beállt. Smeló István, Boros Bence, Pergel Dávid, Thék Milán, Bot Zoltán, Koskár Balázs . Az eredmény a hátralévő időben nem változott, újabb nagyon fontos mérkőzésen tudtunk győzni.

Sok sikert az MLTC csapatának.
Játékosaimra nagyon büszke vagyok, két nap két nagyon fontos rangadót tudtunk megnyerni. Nagy összesítésben szeptember óta 14 mérkőzésen 14 bajnoki mérkőzésből 13 mérkőzést megnyertünk, s összesen csak egy mérkőzést veszítettünk. Sokat dolgoznak a srácok, egyre magabiztosan játszanak és teljesen megérdemelten nyernek hosszú hetek óta. A jelenlegi statisztika is önmagáért beszél, gratulálok minden játékosomnak ehhez a nem mindennapi eredményességhez.

visszalép


© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox vagy Chrome bõngészővel legjobban megtekinthető.
Mai látogatók száma:                                                                                                 Látogatók 2013.11.10-től: