magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
 Szalagcím: Feltöltve:
 U17 BAJNOKI HEGYVIDÉK-GERRZO KFT - UHFC2015.11.11. szerda
BLSZ U17 2sz csoport
HEGYVIDÉK - GERRZO KFT - ÚJPESTI HALADÁS FC 0 - 2 (0 - 0)
Szögletarány: 4 - 4 (2 - 1) Kapura lövési arány: 4 - 15 (3 - 7)

Készültünk, és fogadkoztunk, hogy három ponttal utazunk haza Újpestre a mérkőzést követően.
Tudtuk nem lesz könnyű dolgunk, de mindenféleképpen győzni akartunk ezúttal is.
A mai kezdő csapat a következő volt:
Istenes Leonárd, Lukóczky Marci, Thék Milán, Pergel Dávid, El - Nagar Modi, Boros Bence, Béres Máté, Bot Zoltán, Szabó Bence, Koskár Balázs, Csonka Ádám.

A pálya középső részén folyt főleg a játék mindkét csapat részéről. Nagyon jól szervezett csapatok játszottak egymás ellen. A 18. percben cseréltem. Hamar, már az 5. percben egy belépést követően sárga lapos figyelmeztetésben részesült KOSKÁR. Helyére Várkonyi Bálintot hoztam be.
Igazán nagy helyzetet egyik csapat sem tudott kialakítani, kiegyenlített játék folyt mindkét oldalon. A szünetben cseréltem: THÉK helyett Nyitrai Tamás, El - Nagar Modi helyett Vandlik Tamás, Béres Máté helyett Bartók Dani lépett pályára.

A második félidőben agilisebb lett játékunk, de sajnos nagyon sok apró hiba, pontatlanság zavarta meg a támadás építéseinket. Az 55. percben újabb cserére szántam el magam. Pergel helyett Sartoris Dani és BOT helyett Gulácsi Márk folytatta a játékot. Gulácsi a kapuban, míg Istenes mezőnyben folytatta. A 67. percben egy gyors támadást vezettünk a fél pálya környéki labdaszerzésünket követően. Nyitrai száguldozott el a jobb oldalon. Bartóknak passzolt, aki igazított, majd a kapus mellett a hosszú sarokba helyezett. 0 - 1. A 74. percben Boros helyére Smeló István lépett pályára. A mérkőzés legvégére azért tudtunk még lőni egy - egy gólt. A 91. percben NYITRAI bedobását követően Várkonyi Bálint tört be a büntető területen belülre, majd a hosszú oldalon óramű pontossággal érkező Szabó Bence elé tálalta a labdát. Szabó B. igazított, majd a kapus mellett a sarokba helyezett. 0 - 2. Gratulálok a GERRZO KFT csapatának, sok sikert a bajnokságban.

Játékosaimra nagyon büszke vagyok, mert ha ma nem is játszottunk nagyon jól, mégis nagyon jó csapatot sikerült aránylag magabiztosan legyőznünk. A második félidőben szinte el sem jutott a hazai csapat a kapunkig. Játékosaim egyre jobban átvették a mérkőzés irányítását, és végül két gólos győzelemmel zárult ez a bajnoki mérkőzésünk is.

visszalép


© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox vagy Chrome bõngészővel legjobban megtekinthető.
Mai látogatók száma:                                                                                                 Látogatók 2013.11.10-től: