magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
 Szalagcím: Feltöltve:
 U17 BAJNOKI UHFC - PESTÚJHELYI SE2015.11.02. hétfő
BLSZ U17 2sz csoport - „B” csapat.
ÚJPESTI HALADÁS FC - PESTÚJHELYI SE 4 - 0 (2 - 0)
Szögletarány: 17 - 0 (9 - 0) Kapura lövési arány: 44 - 0 (21 - 0)

A három pont itthon tartása volt a legfőbb célunk a XV. kerületi csapat ellen.
Ellenfelünk egy játékossal kevesebbel jelent meg, így az egész mérkőzésen ember előnyt élvezhettünk.
A mai napon a következő összeállításban kezdtük a mérkőzést:
Istenes Leonárd, Lukóczky Marci, Thék Milán, Pergel Dávid, El-Nagar Modi, Boros Bence, Béres Máté, Bot Zoltán, Sartoris Dani, Koskár Balázs, Bártfai Viktor.

Az első percektől játékosaim diktálták a tempót, azonnal irányítottuk a játékot. Az 5. percben KOSKÁR küzdött nagyot a baloldalon, majd középre adott élesen, ahol BÁRTFAI óramű pontossággal érkezett és helyezett a kapus mellett. 1 - 0. A 13. percben BOT adott tanári indítást KOSKÁRNAK, akinek lövését a bal sarokból a mezőnybe tornázta a vendégek kapusa. A 31. percben KOSKÁR lépett ki a védői közül, de az akció végén 5 méterről csúnyán kapu fölé bombázott. A 33. percben vezette ellenfelünk az egyetlen valamire való támadást. BOT adta el csúnyán a középpályán a labdát, mellyel megiramodott a vendégek csatára, de utolsó pillanatban LUKÓCZKY szerelt. A 37. percben EL - NAGAR kapu előterébe érkező ívelését BÁRTFAI csúsztatta kapu mellé. A 39. percben BÉRES lövését ütötte a kapus szögletre. A 40. percben, a sarokrúgást követően BÉRES a hosszú oldalról ballal hatalmas lövéssel tovább növelte előnyünket. 2 - 0. A 41. percben BOT remek technikai megoldással a jobb oldali kapuvasat találta el. A szünetig több gólt nem tudtunk lőni, így két gólos előnnyel várhattuk a folytatást.

Szünetben nem cseréltem, ellenfelünk összesen háromszor vezetett támadást az első félidőben, ezeknél is kétszer mi passzoltuk oda a vendégek játékosának a labdát. Egy - két dologra hívtam csak fel a figyelmet, klasszis különbség volt a két csapat között a javunkra.
A második félidőben talán a térfeléről sem jött ki a XV. kerületi csapat. A labda is csak akkor ment át a mi térfelünkre, ha labdaszerzést követően járattuk akár a kapujából negyven méterre kint álló kapusunkig a labdát.
Helyzeteket dolgoztunk ki, próbáltunk kapura lövésekkel veszélyeztetni, de sajnos csak a 82. percben tudtunk újabb gólt szerezni. A gólunkat megelőzte a csere játékosaink beállítása a 70. percben. BOROS helyett Smeló István, THÉK helyett Csonka Ádám, BOT helyett Kakuszi Dominik, PERGEL helyett Nyitrai Tamás, KOSKÁR helyett Várkonyi Bálint, és SARTORIS helyett Vandlik Tamás lépett pályára. A 75. percben VÁRKONYI alapvonalról visszapasszolt labdáját 5 méterről SMELÓ lőtte ziccerben kapu mellé. A 82. percben KAKUSZI visszapasszolt labdáját VÁRKONYI helyezte 16 méterről a jobb sarokba. 3 - 0. A 83. percben KAKUSZI forintos labdával indította VÁRKONYIT, aki cselezett, majd a hosszú sarokba lőtt. 4 - 0. További helyzeteink voltak még az utolsó percekben, de sajnos rendre mind elhibáztuk, így 4 - 0 maradt a végeredmény.

Sok sikert a PESTÚJHELYI SE csapatának.
Játékosaim nem voltak az ellenfél részéről nagy feladatnak kitéve a mai mérkőzésen. Hatalmas különbség volt - és nem csak a létszám fölénynek köszönhetően - a két csapat játékosainak felkészültségében. Csapatként is nagyon lefociztuk ellenfelünket.
Az első mérkőzésünk volt, ahol csak a cseréknél azt kellett néznem, hogy aki holnap az „A” csapat keretébe nem jelölt játékosok végig pályán maradjanak. Ennek szellemében és nem a mutatott játék alapján cseréltem. Gratulálok valamennyi játékosomnak a továbbra is - 7 mérkőzést követően - 100% - os teljesítményhez.

visszalép


© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox vagy Chrome bõngészővel legjobban megtekinthető.
Mai látogatók száma:                                                                                                 Látogatók 2013.11.10-től: