magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
 Szalagcím: Feltöltve:
 U17 BAJNOKI ESMTK LE KFT - UHFC2015.10.19. hétfő
BLSZ U17 2sz csoport - „B” csapat.
ESMTK LE KFT - ÚJPESTI HALADÁS FC 0 - 2 (0 - 0)
Szögletarány: 5 - 4 (4 - 1) Kapura lövési arány: 7 - 14 (4 - 5)

Nagyon nehéz ellenfél otthonába érkeztünk a pesterzsébeti Zodony utcába. Tudtuk, hogy nagyon sokat kell ezúttal is tennünk a győzelemért, de mindenféleképpen a három ponttal szerettünk volna mérkőzést követően haza utazni ÚJPESTRE.


A következő összeállításban kezdtük a mérkőzést:
Gulácsi Márk, Lukóczky Marci, Koskár Balázs, Pergel Dávid, Boros Bence, Csonka Ádám, Béres Máté, Bot Zoltán, Szabó Bence, Bártfai Viktor, Sartoris Dani.

Kiegyenlített játék folyt az első harminc percben, igazán egyik csapat sem tudott nagy gólhelyzetet kialakítani a másik kapuja előtt. Inkább taktikai csata folyt a pályán, nagyon szervezetten játszott mindkét csapat. A támadó játékunkon szerettem volna javítani, így a 30. percben cseréltem, BÁRTFAI helyett Várkonyi Bálint lépett pályára. Agilisebb lett a cserét követően a csatár sorunk. A 42. percben CSONKA megsérült, így még a szünet előtt cserélnem kellett. Csonka helyett Vandlik Tamás lépett pályára. Végül is 0 - 0 eldöntetlen részeredménnyel beszélhettük meg a szünetben a győzelemhez fontos változtatásokat a második félidőre.

Szünetben cseréltem, PERGEL helyett Pető Ádám, SARTORIS helyett Nyitrai Tamás, és BÉRES helyett Kakuszi Dominik folytatta a játékot a második félidőben. Jól kezdtük a második félidőt, több helyzetet tudtunk kidolgozni már a szünetet követően szinte azonnal. Az 50. percben NYITRAI lépett ki védők közül, de ziccerben nekilőtt a kapusnak. Az 52. percben úgy láttam, frissítenem kell a középpályán. BOT helyett Smeló István lépett pályára. A 60. percben szép játék végén LUKÓCZKY lépett ki a baloldalon, majd kapura lövése kissé elkerülte a hosszú oldalon a kapuvasat. Egyre érett a HALI gól !
A 63. percben úgy éreztem, még egyet húznom kell, a kiválóan játszó BOROS helyére Istenes Leonárdot állítottam be. Ezzel a cserével átalakítottam a csapatot, most már majdnem minden poszton támadóbb játékosok voltak. Ezzel megvolt a kockázat, hogy szellősebbek leszünk hátul, de a győzelem érdekében kellett a változtatás. A 70. percben meg is lett az eredménye, KAKUSZI ívelését a kapu előterében SZABÓ B. vette le, majd pördített a hosszú sarokba. 0 - 1. A 77. percben mintaszerű támadás végén LUKÓCZKY adott élesen középre, a visszaigyekvő hazai védő kétségbeesésében röviden szabadított fel, az érkező VÁRKONYI lecsapott a labdára, majd bődületes erővel a bal sarokba bombázott. 0 - 2. A 83. percben egy ütközést követően KOSKÁR szédelgett, így fejsérülése miatt lehoztam a pályáról. Az utolsó 7 - 8 percben csapatunk létszám hátrányban volt. Kiválóan játszottunk a mérkőzés ezen szakaszában is, maradt a részünkről 2 - 0 végeredmény, s így továbbra is 100% - os csapatunk ebben a bajnokságban.

Sok sikert kiváló ellenfelünknek, az ESMTK LE KFT csapatának.
Köszönöm még egyszer, hogy előbbre tudtuk hozni ezt a mérkőzést.
Gratulálok játékosaimnak a győzelemhez. Nagyon sokat dolgoztak a bajnokság elején a srácok, ma már látszottak a mérkőzésen a fáradság jelei, de az is, hogy olyan kiváló állóképességgel rendelkeznek, hogy a két csoportban eddig lejátszott 10 mérkőzésből mindösszesen csak egy alkalommal szenvedtünk vereséget, és az összes többi kilenc mérkőzést megnyertük.
A jövő hét egy kicsit lazább lesz, de mi dolgozunk tovább, mert a sikert nem adják ingyen, ahhoz még rengeteg munkára van szükség.
Játékosaimra mindenki nagyon büszke lehet, főleg én, hogy most már hosszú ideje kiválóan dolgoznak a srácok az edzéseken, és minden mérkőzésen céltudatosan, fegyelmezetten, koncentráltan lépnek pályára, és nagyon sokszor nézőcsalogató játékkal szórakoztatják a nézőket, szülőket, szimpatizánsainkat, valamint még az ellendrukkereinket is.

visszalép


© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox vagy Chrome bõngészővel legjobban megtekinthető.
Mai látogatók száma:                                                                                                 Látogatók 2013.11.10-től: