magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
A következő években nyilvánvalóvá vált, hogy csupán a lelkesedés, a labdarúgás iránti szeretet már nem elég a tisztes helytálláshoz, vagy akár a BLSZ II. osztályba való feljutáshoz. E felismerés szükségessé tette a heti edzésszám és azok intenzitásának növelését, a játékoskeret bővítését. Figyelmet érdemlő, hogy 2001. júniusára már 46 fő igazolt labdarúgóval rendelkezik az egyesület. Az új csapattagok között találhatók sérülésből felépülők, visszatérők valamint "kezdők" is. Az edzések szinvonalának emelése érdekében többen elvégezték a Testnevelési Egyetem keretein belül meghírdetett sportoktatói, valamint középfokú labdarúgó edzői szaktanfolyamot. Ezen erőfeszítések eredményeként a 2000/01-es bajnokságban a csapat kivívta a BLSZ II. osztályban való indulás jogát!

Az egyre magasabb osztályban való szereplésből kifolyólag megsokasodtak a szervezési feladatok is, melyek megfelelő szintű ellátásában nagy segítségére van a csapatnak Ambrus István - az Újpesti Műszaki Szakközépiskola és Gimnázium oktatója -, aki fő szervezője az immár hagyománnyá vált nyári kupaszerepléssel egybekötött fertőrákosi edzőtáborozásnak, melynek köszönhetően egyesületünk híre eljutott az országhatáron túlra is.

Az idei évtől (2001) - a BLSZ előírásainak megfelelve - gondoskodnunk kell az utánpótlás-nevelésről is. Ebben nagy szerepet vállal majd az Ú. Haladás Football Club három szakedzője, akik - a már korábban említett szaktanfolyam elvégzésével - képesek irányítani és biztosítani a tehetséges, labdarúgást szerető gyerekek szakmai fejlődését, és ami talán a legfontosabb, megőrizni a sport és az egészséges életmód iránti szeretetüket, igényüket.

Az egyesület non-profit szervezet, minden kiadást a csapatnak kell kifizetnie. Ez jelentős és rendszeres anyagi terhet ró minden egyes csapattagra, amit csak megbízható, céltudatos, az élet más területein is megfelelően helytálló, felelősségérzettel rendelkező személyek vállalhatnak. Szerencsére több személy és gazdasági vállalkozás segítette eddig is pályafutásunkat lehetőségeik szerint (mezekkel, labdákkal, szállásbiztosítással), amit nevük megemlítésével ezúton is szeretnénk megköszönni:

Béta-Lízing Rt. Dávid László Shultz Tamás
Szurinek Zsolt Zeke Ákos

A felsorolt céljaink eléréséhez, valamint egyesületünk fenntartásához várjuk mindazon cégek, alapítványok és magánszemélyek segítségét, akik szívesen áldoznának saját és a jövő generációja egészséges életmódjának megteremtéséért. Az egyesület rendelkezésére bocsátott minden összeg- azon túlmenően, hogy nemes célt szolgál - költségként elszámolható. Vállaljuk, hogy a jelentkező szponzorok nevét az eredményinkről tudósító újságok által, továbbá budapesti, vidéki és nemzetközi kupasorozatokon való részvételünkkel is ismertebbé tesszük.


Kasza László
elnök
Oldal: 2 / 2 Előző...
© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox vagy Chrome bõngészővel legjobban megtekinthető.
Mai látogatók száma:                                                                                                 Látogatók 2013.11.10-től: