magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
 Szalagcím: Feltöltve:
 U17 BAJNOKI KISE - UHFC2015.10.18. vasárnap
BLSZ U17 1sz csoport - „A” csapat.
KISE - ÚJPESTI HALADÁS FC 1 - 6 (0 - 5)
Szögletarány: 4 - 9 (0 - 5) Kapura lövési arány: 12 - 36 (1 - 24)

Az egész hetes esőzés miatt az előre tervezett Gyakorló utcai mérkőzés helyett néhány kilométerrel odébb a Bihari utcai sporttelepen a műfüves pályán lett
megrendezve ez a mérkőzés. A három pont megszerzése volt a célunk ezen a mérkőzésen is.
A következő összeállításban kezdtünk:
Gulácsi Márk, Török Zsombor, Csonka Ádám, Lukóczky Marci, Vandlik Tamás, Smeló István, Nyitrai Tamás, Kakuszi Dominik, Várkonyi Bálint, Istenes Leonárd, Bartók Dani.

Jól kezdtünk. Az első kettő percben először ISTENES, majd BARTÓK előtt adódott gólszerzési lehetőség. A 4. percben NYITRAI ugrott ki a jobb oldalon parádésan, majd BARTÓKOT indította, aki a kapus mellett ügyesen elpörgette a labdát a hosszú sarokba. 0 - 1. Az 5. percben ISTENES ugrott ki, de az utolsó pillanatban elvétette a labdát. A 10. percben ISTENES nagyot küzdött, majd ziccerben a kapusnak lőtte neki a labdát. A 12. percben TÖRÖK egy szabadrúgást követően a saját labdájára indult, miután a védő játékostól elpattant a labda. Határozottan a visszaszerzett labdát NYITRAINAK adta, aki középre adott. Bartók a bal kapuvasat találta el. A gólvonalon guruló labdára ISTENES csapott le, aki a kapuba bombázott. 0 - 2. A 16. percben VÁRKONYI lépett ki a bal oldalon. Középre adott, BARTÓK érkezett, de átlépte a labdát. Játékosunk társa, KAKUSZI 17 méterre a kaputól a felső sarokba tekert. 0 - 3. A 23. percben BARTÓK passzolt KAKUSZINAK, aki 17 méterről az edzőt meghazudtoló módon a kissé soknak tűnő cseleket követően a felső sarokba tekert újra. 0 - 4. A 30. percben a sérült ISTENES helyett Sartoris Dani lépett pályára. A 35. percben KAKUSZI elegánsan a sorfal fölött VÁRKONYI elé emelt, aki igazított, majd védhetetlenül a jobb felső sarokba bombázott. 0 - 5. A szünetig még dolgoztunk ki helyzeteket, de ezeket elpuskáztuk, így az öt gólos előnnyel jöhetett a szünet.
Szünetben cseréltem, a sérült SMELÓ helyett Boros Bence, és LUKÓCZKY helyett Pergel Dávid lépett pályára.

Az első percektől látszott egy kicsit kényelmesebben kezdtük a második félidőt. Az első tíz percben kezdeményezőbb volt a hazai csapat, mégis az 55. percben mi örülhettünk újabb gólunknak. NYITRAI indult meg a jobb oldalon, majd BARTÓKOT indította. Kiváló csatárunk az alapvonalnál utolérte őt, a kissé hosszúra sikerült átadást elérte, majd fantasztikus technikával a hosszú sarokba gurított. 0 - 6. Az 58. percben újabb csere történt: CSONKA helyett Koskár Balázs lépett pályára. A 65. percben újabb cserékkel próbáltam frissíteni a csapaton: KAKUSZI helyett Bot Zoltán, és Várkonyi helyett Szabó Bence lépett pályára. A 80. percben NYITRAI lépett ki a jobb oldalon, majd jobb alsó kapuvasat lőtt. A kipattanó labdára SARTORIS startolt rá, majd kapura lőtt. A visszaigyekvő védő a gólvonalon testtel védett.
A 83. percben NYITRAI tolta el a labdát a kifutó kapus mellett, majd az üres kapura gurított. A visszaigyekvő védő a gólvonalról a mezőnybe rúgta labdát. A 88. percben szabadrúgáshoz jutott a KISE csapata. A 20 méterről kapura lőtt labda a hálóőrünk, GULÁCSI melléről, kezéből a mezőnybe pattant. A hazai játékosok ezúttal gyorsabbak voltak és egyikük az üres kapunkba lőtt. 1 - 6. Ez is lett a végeredmény.

Sok sikert a KISE sportszerű csapatának.
A mai mérkőzésen magabiztos győzelmet arattunk, s hazavihetjük a három pontot. Több játékosunk egészen magabiztosan, kiválóan játszik.
Ezúttal is ez történt, sajnálom, hogy rengeteg helyzet kimaradt. Kár volt a mérkőzés végén kapott gólért.

visszalép


© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox vagy Chrome bõngészővel legjobban megtekinthető.
Mai látogatók száma:                                                                                                 Látogatók 2013.11.10-től: