magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
 Szalagcím: Feltöltve:
 U17 BAJNOKI HIDEGKÚTI SC - UHFC2015.10.13. kedd
BLSZ U17 2sz csoport - „B” csapat
HIDEGKÚTI SC - ÚJPESTI HALADÁS FC 0 - 4 (0 - 0)
Szögletarány: 1 - 13 (1 - 7) Kapura lövési arány: 8 - 28 (6 - 8)

100% - os teljesítményünk megőrzése volt a célunk a vasárnapi mérkőzésükre
érkezve. Csak a három pont elhozatala lehetett célunk a sereghajtóval szemben.
Kezdő csapatunk a következő volt:
Gulácsi Márk, Pető Ádám, Thék Milán, Koskár Balázs, El-Nagar Modi, Boros Bence, Béres Máté, Bot Zoltán, Pergel Dávid, Fekete Dániel, Bártfai Viktor.

Sajnos nagyon enerváltan kezdtük a mérkőzést. Szerintem több játékosom nem vette komolyan az intelmeimet, hogy ne foglalkozzanak azzal a ténnyel, hogy a tabellán melyik csapat hányadik helyen áll. Voltak, akik úgy gondolták, elég a cipőt kiküldeni a pályára, a lélek ezúttal otthon maradt!
Az első húsz percben a vendéglátó csapat hat alkalommal veszélyeztette a kapunkat, míg mi egyetlen alkalommal tudtunk távolabbról kapura lőni. Az eredményességünk megőrzése miatt cserélnem kellett, a 22. percben BÉRES helyére Nyitrai Tamás, míg FEKETE helyett Várkonyi Bálint állt be. A két cserénket követően nagyot javult a támadó játékunk máris a kapura lövési arányunk is megközelítette alig tíz perc elteltével az előző huszonkettő perc teljes kapura lövési arányát. A 30. percben KOSKÁR helyére Sartoris Dani állt be. A 37. percben BOT sarokrúgása a hosszú oldali kapuvasról a mezőnybe pattant. Volt még egy kavarodást követően BÁRTFAI előtt gólszerzési lehetőség, de játékosunk elügyetlenkedte az adandó lehetőséget, így elmaradt a gól.

Szünetben cseréltem, BOT helyett Vandlik Tamás, EL-NAGAR helyett Smeló István, míg BÁRTFAI helyett Istenes Leonárd folytatta a második félidőben a játékot.

Újabb játékosaim beállításával egészen más képet mutatott a csapat magáról. Látványos, dinamikus játékkal azonnal felőröltük ellenfelünket, és alig három perc elteltével, a 48. percben meg is szereztük a vezetést. VÁRKONYI indította NYITRAIT, aki a kifutó kapus fölött elegánsan az üres kapuba emelt. 0 - 1. Az 51. percben VANDLIK passzolt ISTENESNEK, aki a rövid sarokba pörgetett. 0 - 2. A 75. percben egyre fáradtak a hazai játékosok, ennek egyik jele volt, hogy egy rossz ütemű becsúszó szerelést követően a kiválóan játszó SMELÓT le kellett cserélnem sérülés miatt. SMELÓ helyett NAGY folytatta a játékot. A 76. percben VANDLIK bár csínybe kapta a labdát, mégis az esetleges sérülést kockáztatva bátran odacsúszott ellenfeléhez, a megszerzett labdát továbbította NYITRAINAK, aki a kifutó kapus mellett elhúzta labdát, majd higgadtan az üres kapuba gurított. 0 - 3. A 81. percben valóban néző csalogató játék végén beállítottuk a későbbi végeredményt. SARTORIS passzát követően ISTENES kényszerítözött NYITRAIVAL. A visszakapott labdát ISTENES a rövid sarokba bombázta. 0 - 4. Gólunk után is újabb gólok elérése volt acélunk, de sajnos az utolsó pillanatokban rossz döntéseket hoztunk, így elhibáztuk azokat.

Sok sikert a HIDEGKÚTI SC szimpatikus csapatának.
Úgy érzem a mai mérkőzésen az „A” csapat játékosainak nagyon nagy gratuláció, hogy az előző napi kiváló teljesítményüket átmentve, megmentették a csapatunkat a csúfos meglepetés eredmény elkerülésében. Ma tényleg nekik köszönhetjük, hogy csapatunk továbbra is 100% - os.
A mai napon a „B” csapatból PETŐ mindvégig jól játszott, míg a második félidőre nagyon szépen feljavult a játéka THÉK, PERGEL, BOROS játékosainknak.
Mindennel együtt gratulálok a csapatomnak a megérdemelt győzelemhez, és az eddigi 100% - os teljesítményhez.

visszalép


© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox vagy Chrome bõngészővel legjobban megtekinthető.
Mai látogatók száma:                                                                                                 Látogatók 2013.11.10-től: