magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
 Szalagcím: Feltöltve:
 U17 BAJNOKI SZABADKIKÖTŐ SE - UHFC2015.09.16. szerda
BLSZ U17 2sz. csoport „B” csapat.
SZABADKIKÖTŐ SE (BKV ELŐRE SC ) - ÚJPESTI HALADÁS FC 3 - 6 (2 - 1)
Szögletarány: 1 - 5 (0 - 2) Kapura lövési arány: 9 - 17 (6 - 8)

Hosszú évek óta nagyon izgalmas, fordulatos mérkőzéseket játszunk a BKV ELŐRE SC csapatával.
Az előző évben az idősebb bajnokságban bár jól futballozott a csapatunk az egyik alkalommal eldöntetlen lett, míg a másik mérkőzésen kikaptunk küzdelmes csatában.
Ez alkalommal a három pont megszerzéséért utaztunk, szerettünk volna visszavágni az elmúlt év sikertelenebb szerepléséért.

A csapat kezdő összeállítása ezúttal a következő volt:
Istenes Leonárd, Pető Ádám, Thék Milán, Koskár Balázs, El - Nagar Modi, Boros Bence, Béres Máté, Bot Zoltán, Pergel Dávid, Fekete Dániel, Bártfai Viktor.

Jól kezdtük a mérkőzést. Bár „B” csapatunk játszott mégis ötletes támadásokat vezettek, és kezdeményezőbb játékot játszottunk. Ennek ellenére egy ISTENES által bizonytalanabb kijövetelt követően a 17. percben a hazai játékos szerezte meg a vezetést. 1 - 0. Csapatunk nem esett össze, továbbra is támadóbb szellemben játszottunk. Inkább mi irányítottuk a játékot. A 24. percben FEKETE helyett Várkonyi Bálint lépett pályára. A 34. percben egy bedobást követően a kapu előterében a védők és a kapus is hibázott, BÁRTFAI volt szemfüles, és belekotort a labdába. A nehezen megállapítható jelenetnél többen gólt jeleztek, szerencsénkre a mérkőzés játékvezetője határozottan gólt ítélt. 1 - 1. Annak ellenére, hogy mi voltunk a kezdeményezőbbek, a 40. percben BÉRES maradt le az emberéről, majd ezt követően a középre adott labdát remekül nyeste el a hosszú sarok felé a BKV játékosa. 2 - 1. Csapatomon, játékosaimon érezhető volt a jó játék, a mérkőzés eredményének megfordításának lehetősége.

A szünetben cseréltem:
THÉK helyett Lukóczky Márton, EL - NAGAR helyett Kakuszi Dominik, Pető helyett Csonka Ádám, Béres helyett Nyitrai Tamás folytatta a játékot.

Már az első percekben látszott, a cseréket követően is folytatódik részünkről a támadó futball, csak már kicsit gyorsabban. Az 56. percben KAKUSZI adott jó labdát VÁRKONYINAK, aki szemfülesen a kapuba lőtt. 2 - 2. A 65. percben NYITRAI tört be fantasztikus gyorsasággal a büntetőterületen belülre, a védője már kétségbeesésében csak szabálytalanul tudta szerelni, így a játékvezető azonnal határozottan a büntető pontra mutatott. A büntető rúgást KAKUSZI magabiztosan a bal sarokba gurította. 3 - 2. A 68. percben BÁRTFAI helyett Gulácsi Márk lépett pályára. GULÁCSI a kapuban, míg ISTENES a mezőnyben folytatta a játékot. A 70. percben PERGEL helyett Vandlik Tamás lépett pályára. A 75. percben 35 méterre a kapunktól szabadrúgáshoz jutott a hazai csapat. A kapura tartó lövésnél a labda az utolsó pillanatban még a földön megpattant, mely teljesen megzavarta a kapusunkat. 3 - 3. Mindent egy lapra feltéve támadtunk. Mi mindenképpen győzni jöttünk a Sport utcába. A 79. percben 9 ᆞ átadást is tettünk úgy, hogy az ellenfél egyszer sem tudott a labdához érni, csk szemlélői voltak a játékunknak. Nagyon nagy játék volt. Az első passzok még két érintősek voltak, míg az utolsó 5 - 6 passz egy érintőben ment. Szinte „BARCA” játékot láthattunk. A játék végén ISTENES bombázott az üres kapuba. 3 - 4. Már csak az ilyen jelenetért érdemes mérkőzésre ellátogatni. A 81. percben VANDLIK adott jó labdát Kakuszinak, aki igazított, majd kapura lőtt. A hazai kapus rosszul nyúlt a labdáért, mi ezt nem sajnáltuk, mert a kapuban landolt a játékszer. 3 - 5. A 86. percben KAKUSZI tanári labdájával NYITRAI nyargalt el, majd a kifutó magas kapus fölött, felettébb elegánsan az üres kapuba emelt. 3 - 6. A mérkőzés további részében egyik csapat előtt sem adódott nagyobb gólszerzési lehetőség, így a mérkőzés végéig már nem változott a korábban kialakult későbbi végeredmény.

Sok sikert a BKV ELŐRE SC csapatának, a SZABADKIKÖTŐ SE - nek.

Játékosaimra nagyon büszke vagyok, „A” és „B” játékosokra egyaránt.

Végig kezdeményezőbb futballt játszottunk, úgy érzem megérdemeltük a győzelmet. „A” játékos megmutatta miért játszik, és alapember az erősebb csapatunkban. Viszont itt a „B” keretből ezen a mérkőzésen PETŐ, PERGEL, KOSKÁR, BOROS, BOT, BÁRTFAI, EL - NAGAR jó teljesítményt nyújtott. Az „A” - s játékosok magasabb gyorsaságba kapcsoltak és a mérkőzés végére felmorzsoltuk a hazai csapatot.

visszalép


© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox vagy Chrome bõngészővel legjobban megtekinthető.
Mai látogatók száma:                                                                                                 Látogatók 2013.11.10-től: