magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
 Szalagcím: Feltöltve:
 U17 BAJNOKI UHFC - CSEP-GÓL FC2015.09.16. szerda
BLSZ U17 1sz csoport
ÚJPESTI HALADÁS FC - CSEP - GÓL FC 8 - 1 (5 - 1)
Szögletarány: 8 - 1 (7 - 0) Kapura lövési arány: 23 - 5 (15 - 1)

Végre bajnoki mérkőzést tudtunk játszani „A” csapatunkkal is a BLSZ bajnokság u17 1sz csoportban is.
Az eddigi két mérkőzését magabiztosan megnyerő CSEP - GÓL FC csapatát fogadtuk.
A győzelmi sorozat megszakítása, valamint a három pont Újpesten tartásának reményében a következő összeállításban kezdtük a mérkőzést:

Istenes Leonárd, Török Zsombor, Csonka Ádám, Lukóczky Márton, Vandlik Tamás, Smeló István, Nyitrai Tamás, Kakuszi Dominik, Szabó Bence, Bartók Dani, Várkonyi Bálint

Magabiztosan, kezdeményezően kezdtük a mérkőzést. A harmadik percben BARTÓK fordult le remek ütemben a jobb oldalon a védőjéről, aki rossz ütemű belépője következtében játékosunk lábát találta el. A jogosan megítélt szabadrúgást a játékvezetői sípszó előtt végeztük el, így sajnos teljesen jogosan KAKUSZI sárga lapos figyelmeztetésben részesült. A kérdés ennél az esetnél a szabálytalanságért miért nem járt sárga lap?

A 6. percben KAKUSZI remek labdájával NYITRAI ment el a jobb oldalon, majd középre adott és az óramű pontossággal érkező SZABÓ B. magabiztosan fejelt a kapuba. 1 - 0. A 8. percben LUKÓCZKY pazar labdával indította BARTÓKOT, aki a kapus ügyetlen mozdulatát követően csúnyán az üres kapu fölé emelt. A 9. percben NYITRAI egy 1:1 - es szituációban kiválóan verte meg ellenfelét, majd megiramodott, erősen középre lőtt, ahol VÁRKONYI érkezett, és fejelt a kapuba. 2 - 0. A 11. percben sajnos az első hibánkat könyörtelenül góllal büntette a vendég csapat. Baloldalunkon szellősen védekeztünk, igazán belül sem vettük komolyan a csepeli kezdeményezést, a jobbról beérkező labdáról lemaradtak védőink, így senkitől sem zavartatva az érkező CSEP - GÓL FC játékos a kapunkba helyezett lövéssel szépíteni tudott. 1 - 2. A gól egy kicsit felrázta játékosaimat, hogy nincsen még megnyerve a mérkőzés. A 15. percben egy újabb kiváló KAKUSZI indítást követően NYITRAI lépett ki a leshatáron, majd a kifutó kapus és az üres kapu fölé emelt. Végre a 32. percben újra HALI gólnak tapsolhatott a szimpatizáns táborunk. KAKUSZI sarok rúgását követően a röviden felszabadított labdát CSONKA megigazította, majd nagyon ügyes mozdulattal a bal felső sarokba helyezte. 3 - 1. A 34. percben CSONKA bedobását BARTÓK remek testcsellel vette át, majd lerázta védőit, középre adott, VÁRKONYI elegáns mozdulattal maga elé vette, majd lőtt a kapuba. 4 - 1. Már - már mindenki a szünetre készült, amikor KAKUSZI tanári labdával indította BARTÓKOT, aki megiramodott és a kifutó kapus mellett higgadtan a bal sarokba gurított. 5 - 1.

Szünetben cseréltem, a betegen is kiválóan futballozó SZABÓ B. helyett Gulácsi Márk lépett pályára. Gulácsi a kapuban, míg az első félidőben kapuban jeleskedő ISTENES a mezőnyben csatárként folytatta a játékot.

A második félidő elején újabb gólt tudtunk szerezni. A 48. percben NYITRAI szerzett parádésan labdát, majd BARTÓKOT indította, aki cselezett, ezt követően középre adott, ahol ki más, mint VÁRKONYI érkezett és magabiztosan helyezett a kapuba. 6 - 1. Eddigi góljaink felét - azaz 3 - at is VÁRKONYI szerzett. 53. percben cseréltem, a tanári módon osztogató KAKUSZI helyére Bot Zoltán állt be. Az 55. percben újabb csere történt, a három gólos VÁRKONYI helyére Pergel Dávid lépett pályára. A 60. percben a védőként is gólt szerző CSONKA helyére Boros Bence lépett pályára. A 63. percben BOT adott tanári labdát ISTENESNEK, aki hurrikánként megindult és mindent elsöprő lendülettel kapura tört, majd még egy cselt csinált, végül a rövid sarokba lőtt. 7 - 1. A 65. percben védelmi hibánkat megint kihasználta ellenfelünk, de BOROS éberségének és remek helyzetfelismerésének köszönhetően a kiugró játékost elsodorta.

Taktikai szabálytalanságáért megkapta a teljesen jogos sárga lapos figyelmeztetést. A 17 méterről elvégzett kiváló szabadrúgást kapusunk, GULÁCSI magabiztosan védte. A 68. percben újabb cserére szántam el magam. A sérüléséből szinte teljesen felépülő és egyre magabiztosabban játszó LUKÓCZKY helyére Thék Milán lépett pályára. A 70. percben a hetek óta kiváló formában játszó NYITRAI helyére az idei nyáron a Testvériség SE csapatából igazolt Koskár Balázs lépett pályára. A 80. percben a perpetuum mobile emberünk, ISTENES helyére Nagy Norbi lépett pályára. A 81. percben mintha múltidézésen jártunk volna egy emlékezetes ARGENTÍNA - ANGLIA világbajnoki mérkőzésen. A térfelünkön a középvonalhoz közel labdát szerzett BARTÓK, aki több embert remek cselekkel átverve, azokat megtáncoltatva, megiramodott a vendégek kapuja felé, majd a kifutó kapus mellett hanyag eleganciával a hosszú sarokba csavart lövéssel beállította a későbbi végeredményt. Akkor a 86-os mexikói vb - n az isteni DIEGO MARADONA kápráztatta el a közönséget és a tv nézők millióit. Itt most Bartók Dani késztette a közönséget, hogy remek akciója végén gólját felállva ünnepelje a szép számú BLSZ U17 utánpótlás mérkőzésre egyáltalán nem jellemző nagy számú néző közönség. 8 - 1. Ezek után még próbálkozott ellenfelünk távoli lövésekkel, de kapusunk Gulácsi Márk magabiztosan védett minden esetben, így maradt a 8 - 1 arányú magabiztos győzelem.

Sok sikert a CSEP - GÓL FC sportszerű csapatának.

Játékosaimat dicséret illeti, mert a mérkőzés túlnyomó többségében céltudatosan kiválóan futballoztak. Fegyelmezett védekezésünknek köszönhetően a pálya középső részén labdát tudtunk szerezni, és ezekből gyors szemre is tetszetős támadások végén pazar gólokat rúgtunk.
Jó volt látni, hogy igazi csapatmunkával hamar felőröltük az eddig magabiztosan 100% - os teljesítménnyel Újpestre érkező csepeli csapatot.

visszalép


© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox vagy Chrome bõngészővel legjobban megtekinthető.
Mai látogatók száma:                                                                                                 Látogatók 2013.11.10-től: