magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
 Szalagcím: Feltöltve:
 XVII. NYÁRI HALI KUPA2015.08.28. péntek
Az idén is megrendezésre került a HALI KUPA. A nagy létszám miatt két különböző kupát terveztünk, a mai napon az „A” keretünknek került megrendezésre az utánpótlás torna. Csonka tornára sikerült végül is a megrendezés, mert a KELEN SC csapata sajnos nem tudott összehozni 11 játékost, és helyettük nem sikerült a négynapos ünnep miatt másik csapatot meghívni. Illetve hívtam többet is, de sajnos már mindenhol szabadságra engedték a játékosokat. Így az évek óta tornáink állandó szereplői közül a II. KER. UFC és HALÁSZTELEK FC csapatai jelentek meg. A mérkőzések 35 percesek voltak és mindenki kétszer játszott mindenkivel, így a csapatok összességében 4 - 4 mérkőzést, mintegy 140 perc - 4 x 35 perc - összjátékidőben játszottak.

Első mérkőzésünkön egy hatalmas kapushibánknak köszönhetően 0 - 1 vereséget szenvedtünk a II. KER UFC csapatától. A következő mérkőzést megint csak mi játszottuk a HALÁSZTELEK FC játékoskerete ellen, aránylag sima 4 - 0 győzelem. Gólszerzők: VÁRKONYI, SZABÓ B., büntetőből BOT, LUKÓCZKY. A kupa harmadik mérkőzését a II. KER. UFC játszotta a HALÁSZTELEK FC ellen. Nagyon sima 8 - 0 a tavalyi bajnok II. KER UFC csapata javára. Ezután következett a kupa várható végső végeredményét befolyásoló mérkőzés az eddig lejátszott mérkőzések eredményei és erőviszonyai alapján. II. KER. UFC - ÚJPESTI HALADÁS FC 2 - 0. Az eredmény nem tükrözi érzésem szerint a valós helyzetet, mert mindkét oldalon rengeteg helyzet volt. A mérkőzés bizonyos szakaszaiban játékosaim játszottak jobban, alakítottak ki több helyzetet, 100% - os ziccert, míg voltak olyan pillanatok, amikor a II. KER. UFC játékosai voltak kezdeményezőbbek. Két ilyen alkalommal gólokkal zárták a támadások végeit, így a jobb helyzetkihasználás miatt úgy gondolom, megérdemelt volt részükről a győzelem.

A második HALÁSZTELEK FC ellen vívott mérkőzés már nem volt ilyen sima, legalábbis a mutatott játék alapján. Bár 4 - 0 arányban csapatunk nyert - VÁRKONYI mesterhármasát követően LUKÓCZKY szerzett gólt - védekezésünkben nagyon komoly problémák voltak. A HALÁSZTELEK FC csatára többször került gólszerzési helyzetbe, de szerencsére rendre elhibázta ezeket. A torna záró mérkőzése újabb nagyon sima II. KER. UFC győzelmet hozott a szerényebb képességű HALÁSZTELEK FC csapatával szemben. Az eredmények tükrében gratulálok a II. KER. UFC csapatának, edzői stábjának a 100% - os teljesítményhez, mellyel a XVII. nyári HALI kupát megnyerték. Kapott gól nélkül érték el ezt az eredményt. Gratulálok a játékosaimnak, hogy a kötelezőt, minimum elvárást hozták a második hely megszerzésével. A dobogó harmadik helyén a HALÁSZTELEK FC végzett.

Az egyéni díjasok, csapatonkénti legjobb játékosok:

- II. KER. UFC : JÓZSA TAMÁS;

- HALÁSZTELEK FC : OROVECZ DÁVID;

- ÚJPESTI HALADÁS FC: VÁRKONYI BÁLINT.

Várkonyi Bálint a kupa gólkirályi címéről eggyel kevesebb rúgott gólja miatt maradt le, mert a II. KER. UFC csapatának játékosa, MURADIN BENEDEK többet lőtt nála. A kupa legjobb játékosa: BAGYINSZKY KRISTÓF.

A kupa legjobb kapusa: NAGY DÁNIEL.

Az ÚJPESTI HALADÁS FC ezüstérmes csapatának játékoskerete:

GULÁCSI, SZABÓ P., TÖRÖK, VÁRKONYI, SARTORIS, LUKÓCZKY, SMELÓ, VANDLIK, KAKUSZI, ISTENES, SZABÓ B., PETŐ, KOSKÁR, BOROS, CSONKA, BOT, SZŐKE, NYITRAI.

Köszönöm minden megjelentnek a részvételt, GODÓ CSABA játékvezetőnek a mérkőzések levezetését, tavalyi bajnok U19 csapatunk játékosainak a játékvezető asszisztenkedést, NÉMETH TIBORNAK és családjának, munkatársainak - LAMBDA-COM KFT - és WEBEYE MAGYARORSZÁG KFT - Deszpot Károly ügyvezetőnek - a kupa támogatását, és szervezését, valamint idén is kiváló lebonyolítását.

visszalép
© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox böngészővel legjobban megtekinthető 1024x768-as felbontásban.
Mai látogatók száma:                                                                                                                                                     Látogatók 2013.11.10-től: