magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
 Szalagcím: Feltöltve:
 U16 BAJNOKI IKARUS BSE - UHFC2015.05.11. hétfő
BLSZ U17 IKARUS BSE - ÚJPESTI HALADÁS FC 3 - 3 (1 - 0)
Szögletarány: 7 - 3 (0 - 4) Kapura lövési arány: 20 - 9 (10 - 1)

A dobogóért küzdő, és versenyben lévő csapathoz látogattunk Mátyásföldre, az IKARUS BSE fantasztikus színvonalú sporttelepére. Csapatunkkal, melyben ezúttal is két évvel fiatalabb játékosok is szép számmal vettek részt, meglepetést akartunk szerezni
.
A kezdő összeállítás a következő volt: ISTENES, THÉK, SZŐKE, LUKÓCZKY, PERGEL, BOROS, BOT, KASZA, EL - NAGAR, SZABÓ B., NAGY.

Az történt az első félidőben, amit mi akartunk. Lezártuk a területeket, ellenfelünket rákényszerítettük, hogy távoli lövésekkel tudjanak csak kapunkra veszélyesek lenni. Tudtuk, hogy sok támadást nem tudunk majd vezetni. Sajnos a 11. percben egy óriási védelmi hibánkat követően szerzett vezetést a XVI. kerületi csapat.

Szabadrúgást követően a kapusunkról kipattanó labdát játékosaink közül négyen is csak nézték, a közelben tartózkodó hazai játékos rácsapott, majd a kapunkba emelt. 1 - 0. A 15. percben cseréltem, NAGY helyett FEKETE lépett pályára. A 25. percben szép támadást vezettünk, a hazai büntető terület közelébe érkezve SZABÓ B. elesett, a játékvezető szabadrúgást ítélt. EL - NAGAR lövése kevéssel kerülte el a kaput. A 31. percben újabb csere következett, FEKETE helyett SOMOGYI lépett pályára. Tulajdonképpen a további időben a szünetig igazán említésre méltó esemény nem történt, jöhetett a jól megérdemelt szünet.

A szünetben cseréltem: PERGEL helyett SZABÓ P. , THÉK helyett GERHÁT, BOT helyett VÁRKONYI, és EL - NAGAR helyett SZIJÁRTÓ folytatta a játékot.
A második félidőben így a következő összeállításban kezdtük a folytatást:
ISTENES, SZABÓ P., SZŐKE, LUKÓCZKY, SZABÓ B., BOROS, GERHÁT, KASZA, VÁRKONYI, SZIJÁRTÓ, SOMOGYI.

ESEMÉNYDÚS MÁSODIK FÉLIDŐT PRODUKÁLT A KÉT CSAPAT.
A cseréket követően agilisen, támadóbb szellemben kezdtük a második félidőt. Az 55. percben SZIJÁRTÓ lépett ki VÁRKONYI labdájával, de erőtlen volt lövése, a kapus magabiztosan védett. A 62. percben SZIJÁRTÓ bedobása után VÁRKONYI készítette le a labdát SOMOGYINAK, aki elemi erővel a kapuba vágta azt. 1 - 1.
A 64. percben SZŐKE csak tolt egyet a labdán a kapunktól 18 méterre. Ellenfele megszerezte a labdát, majd oldalsó kapuvasat lőtt. A kipattanó labdánál két belső védőnk, LUKÓCZKY és SZŐKE teljesen leblokkolt, csak nézői voltak az esetnek. A gyorsan reagáló IKARUS BSE játékos rástartolt a visszaérkező labdára, majd a kapunkba bombázott lövéssel újra vezetéshez juttatta a csapatát. 2 - 1. A 65. percben cseréltem, KASZA helyett GULÁCSI lépett pályára. GULÁCSI kapuba állt, míg ISTENES a mezőnyben játszott a továbbiakban. A 68. percben újra szerencsétlenkedtünk, amivel azonnal helyzetbe hoztuk a hazai csapatot, de utolsó pillanatban SZŐKE szögletre mentett. A 73. percben megint összehoztunk egy 100% - os helyzetet. A kapusunk parádés védését követően kipattant a labda, de végül is SZŐKE időben visszaért, és felszabadította kapunkat. A 75. percben szabadrúgást harcolt ki a hazai csapat. A kiválóan végrehajtott szabadrúgásból ellőtt labda elemi erővel a kapunk jobb oldalában landolt. 3 - 1. A 76. percben megint GULÁCSI parádézott. A 77. percben kijöttünk újra a szorításból. GERHÁT passzolt SOMOGYINAK, aki igazított, majd a forduló gólját lőve a felső sarokba bombázott. Így szépíteni tudtunk, s mindent egy lapra feltéve támadtunk. Egyenlíteni, és esetleg nyerni is szerettünk volna. 3 - 2. A 85. percben ISTENES szerzett labdát fantasztikusan küzdve, majd középre adott SOMOGYINAK, aki elegánsan a kapus mellett a bal sarokba tekert. 3 - 3. A 90. percben SZIJÁRTÓ indult meg a baloldalon, de sajnos rossz megoldást választott, passzolni akart lövés helyett, így a hazai hálóőr magabiztosan védhetett. Ezek után eldöntetlen, 3 - 3 - as végeredménnyel záródott a mérkőzés.
Sok sikert az IKARUS BSE csapatának.

Játékosaimra büszke vagyok, mert végig nagyon fegyelmezetten taktikusan játszottunk. Sajnálom, hogy a kapott góloknál ennyiszer ilyen nagyot hibáztunk, remélem előbb - utóbb tanulunk ezekből.

visszalép
© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox böngészővel legjobban megtekinthető 1024x768-as felbontásban.
Mai látogatók száma:                                                                                                                                                     Látogatók 2013.11.10-től: