magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
 Szalagcím: Feltöltve:
 U16 BAJNOKI BVSC - ZUGLÓ - UHFC2015.05.11. hétfő
BLSZ U16 BVSC - ZUGLÓ - ÚJPESTI HALADÁS FC 0 - 10 (0 - 5)
Szögletarány: 10 - 1 (5 - 0) Kapura lövési arány: 1 - 39 (0 - 18)

Fontos mérkőzés előtt álltunk. Amennyiben a három ponttal távozunk a mérkőzés végén a Tatai útról, akkor már biztosított a legalább harmadik helyezés a BLSZ U16 bajnokságban. Ennek szellemében készültünk a héten a mérkőzésre.
A mérkőzés előtt derült ki, a hazai csapatlétszám hiányosan tudott csak kiállni az iskolai osztálykirándulások miatt
.
A mi kezdő csapatunk a következő volt: ISTENES, NYITRAI, VANDLIK, CSONKA, SARTORIS, GERHÁT, KAKUSZI, SMELÓ, SZIJÁRTÓ, VÁRKONYI, SOMOGYI.

Hamar a 4. percben vezetést szereztünk. SOMOGYI húzogatott a büntető területen belül, amikor a kétségbeesett védő játékos rossz ütemben próbált szerelni, csatárunk lábát rúgta meg a labda helyett. A játékvezető azonnal a büntető pontra mutatott. SOMOGYI magabiztosan értékesítette a büntető rúgást. 0 - 1. A 13. percben KAKUSZI mértani pontosságú labdával indította SOMOGYIT, aki kilépett a védői közül, majd bombázott a felső léc alá. 0 - 2. A 17. percben profi támadást vezettünk. CSONKA indította NYITRAIT, aki SOMOGYINAK passzolt. Játékosunk a hosszú oldalra ívelt, SZIJÁRTÓ érkezett, és fejelt a felső sarokba. 0 - 3. A 27. percben tanári labdát ívelt KAKUSZI SOMOGYINAK, aki parádés labdaátvételt követően a rövid sarokba helyezett. 0 - 4. A 30. percben megsérült VANDLIK, akinek sérült kezét elkezdtem ápolni. Még nem végeztünk teljesen, amikor a 31. percben NYITRAI sérült meg. Mindkét játékosunknak komolyabb volt a sérülése, így nem tudtak visszaállni. VANDLIK a kezén, míg NYITRAI a lábán sérült meg egy - egy összeütközést követően. Szándékosság egyik esetben sem volt, sajnos igen ritka, hogy egy percen belül két teljesen külön sérülés lesz egy csapatban egy sportszerű mérkőzésen. A kispadról nem akartam pillanatok alatt cserélni, nem akartam újabb sérüléseket kockáztatni, mivel a beálló játékosainknak még be kellett melegíteni. Mondtam a pályán lévő játékosaimnak, hogy csak a szünetben fogok cserélni, így mintegy 10 - 15 percet kiegyenlített létszámmal - 9 - 9 - játékossal folytatódott a szünetig a mérkőzés. A 35. percben KAKUSZI újabb gólpasszát értékesítette SOMOGYI. 0 - 5. A szünetben beállt a mezőnybe SZABÓ P., és a kapuba GULÁCSI, így ISTENES a mezőnyben folytatta a második félidőben a játékot.

Nehezen indult meg a gólgyártás, annak ellenére, hogy számolatlanul dolgoztunk ki gólszerzési helyzeteket. Az 51. percben VÁRKONYI lőtt bődületes felső lécet. Az 52. percben VÁRKONYI cselezgetett, majd kapura gurított, a visszaérkező hazai védő a gólvonalról szögletre mentett. Az 54. percben GERHÁT nem tudta a kapus fölött átemelni a labdát. Az 56. percben végre meglőttük a gólunkat. SZIJÁRTÓ passzolt vissza ISTENESNEK, aki a kapuba bombázott. 0 - 6. Az 57. percben SOMOGYI passzolt GERHÁTNAK, majd utóbbi játékosunk bombázott a hosszú sarokba. 0 - 7. A 64. percben látványos akció végén ISTENES lőtt a kapus mellett a hosszú sarokra, de sajnos a kapuvasról a visszaigyekvő kapus kezébe pattant a fő játékszer.

A 70. percben SOMOGYI lőtt hatalmas oldalsó kapuvasat egy szabadrúgás alkalmával 17 méterről. A 75. percben SZIJÁRTÓ ívelt sarokrúgást a hosszú oldalra, ahol kiváló ütemben érkezett ISTENES, és elemi erővel bombázott a hosszú sarokba. 0 - 8. Ez volt a bajnokságban a 100. bajnoki gólunk. A látottak alapján emlékezetes marad. A 77. percben gólunkkal már át is léptük a százas álomhatárt. CSONKA kiváló ütem passzával SOMOGYI lépett ki a védők gyűrűjéből, majd higgadtan helyezett a kapus mellett a bal sarokba. 0 - 9. A 88. percben beállítottuk a későbbi végeredményt. KAKUSZI passzolt SZIJÁRTÓNAK, aki a hosszú sarokba lőtt. 0 - 10. A középkezdést követően rövid időn belül a játékvezető hármas sípszavával véget vetett a mérkőzésnek. Játékosaink és szurkolóink nagyon örültek, hiszen így már biztos volt, hogy csapatunk legalább a harmadik helyen fog végezni a bajnokság végén.

Sok sikert a BVSC - ZUGLÓ csapatának.
Játékosaimra nagyon büszke vagyok, mert ma sikeresen végrehajtották a megbeszélteket, taktikai utasításokat. A sérült játékosaink remélem minél előbb felépülnek, és újra alapemberei lesznek csapatunknak.
Nagyon rossz pályán sikerült 10 gólt szereznünk, olykor valóban jó, és élvezhető focit láthattak részünkről a szurkolóink. Örülök, hogy az első félidő vége felé, az utolsó 15 percben a sérüléseink után sem borult a papírforma, és végig magabiztosan tudtunk játszani.

visszalép
© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox böngészővel legjobban megtekinthető 1024x768-as felbontásban.
Mai látogatók száma:                                                                                                                                                     Látogatók 2013.11.10-től: