magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
 Szalagcím: Feltöltve:
 U17 BAJNOKI KÖZTERÜLET SK - UHFC2015.05.03. vasárnap
BLSZ U17 BAJNOKSÁG KÖZTERÜLET SK - ÚJPESTI HALADÁS FC 4 - 2 (1 - 0)
Szögletarány: 5 - 4 (3 - 1) Kapura lövési arány: 16 - 11 (10 - 2)

Ellenfelünk eddigi mérkőzésein összesen 3 pontot szerzett, melyet pont ellenünk sikerült bezsebelni. Most megpróbáltunk visszavágni, annak ellenére, hogy „B” keretünkkel kezdtük az első félidőt
.
ISTENES, THÉK, SZABÓ P., SZŐKE, BÁRTFAI, BOROS, BOT, KASZA, EL - NAGAR, SZABÓ B., NAGY.

Taktikánk jól bevált ezúttal is, bár a külső szemlélő azt láthatta, hogy a hazai csapat irányítja a játékot, mégis az történt az első félidőben, amit mi akartunk. Sajnos voltak nagyon gyengén játszó játékosaink ezúttal is, így az 5. percben KASZÁRÓL fordult le simán ellenfele, aki igazított, majd 25 méterről a felső sarkot bődületes erővel eltalált lövéssel megszerezte a hazaiaknak a vezetést. 1 - 0. A 15. percben NAGY helyett FEKETE állt be. Egyik csapat sem tudott igazán nagy helyzetet kialakítani, így esemény nélküli további 40 perc elteltével frissíthettünk a szünetben, és jöhettek az agilisebb játékosaink. SZŐKE helyett GERHÁT, THÉK helyett VÁRKONYI, FEKETE helyett NYITRAI, és BÁRTFAI helyett GULÁCSI lépett pályára. GULÁCSI a kapuba állt, míg ISTENES csatárként folytatta a második félidőben.
Hamar egyenlíteni tudtunk, VÁRKONYI parádés cselei után elegánsan gurított a rövid sarokba. 1 - 1. Az 53. percben KASZA helyett CSONKA lépett pályára. Az 55. percben szemre is tetszetős támadás végén BOT csavart kissé kapu mellé. Ellenfelünk szinte nem jött át a térfelünkön. Érezhető volt, ha nem hibázunk rövid időn belül, megfordítjuk a mérkőzés állását, és 0 - 1 után mi kerülünk vezető helyzetbe. Gyorsabb tempóban játszottunk. A 68. percben egy előre ívelt labdát SZABÓ P. elügyetlenkedett a büntető területünkön belül, s az így megszerzett labdát a kapunkba lőtte a KÖZTERÜLET játékos. 2 - 1. Csapatunk támadott tovább, javítani szerettünk volna. A 80. percben NYITRAI jó ütemben tolta meg a kifutó kapus elől a labdát, majd a nagy lendület miatt a kapus elsodorta játékosunkat. A játékvezető azonnal a büntető pontra mutatott. VÁRKONYI magabiztosan értékesítette, így újra döntetlen volt az eredmény. 2 - 2. A 85. percben 40 méterre a kaputól szabadrúgáshoz jutott a hazai csapat. A felívelt labdára későn reagált CSONKA, aki a kapunk felé csúsztatta a labdát. A kapunk előterébe érkező játékos a labdát a kapunkba továbbította. 3 - 2. A 93. percben SZABÓ P. körülményeskedett megint csak, így az elvétett labdát ezúttal is a kapusunk mellett a kapunkba lőtte az érkező játékos.

Gratulálok a KÖZTERÜLET SK csapatának.

Sajnos sikerült ma is megvernünk magunkat. Ellenfelünknek igazán kidolgozott támadásból nem sikerült ziccert kialakítania, így gondoskodtak védőink, hogy rúgjon gólt ellenfelünk. Csak nekünk sikerült ettől a csapattól kikapnunk, kétszer is. Csak magunkat okolhatjuk ezért. Súlyos egyéni hibák, főleg koncentrációs hibák előzték meg a második félidőben kapott góljainkat.
Az első félidei taktikus játékhoz gratulálok a csapatnak, bár voltak nagyon gyenge teljesítmények ott is. A második félidőben kiemelkedő volt ISTENES, VÁRKONYI és NYITRAI játéka. Mindhárman abszolút a mezőny fölé nőttek agilis, mindent elsöprő lendületes játékukkal. Példaképek kell hogy legyenek játékosainknak!!!!!!!

visszalép
© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox böngészővel legjobban megtekinthető 1024x768-as felbontásban.
Mai látogatók száma:                                                                                                                                                     Látogatók 2013.11.10-től: