magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
 Szalagcím: Feltöltve:
 U16 BAJNOKI UHFC - KELEN SC2015.05.03. vasárnap
BLSZ U16 ÚJPESTI HALADÁS FC - KELEN SC 0 - 2 (0 - 1)
Szögletarány: 3 - 2 (2 - 2) Kapura lövési arány: 12 - 11 (8 - 5)

A bajnoki éremtáblázat szempontjából fontos mérkőzések előtt állunk. Ennek első állomása volt a KELEN SC csapata elleni hazai mérkőzésünk. Már a mérkőzés elején látszott - és várható is volt - hogy ez a KELEN SC csapata nyomaiban sem emlékeztet az ősszel általunk igen simán elpáholt kelenföldi csapathoz. Jóval erősebb összeállításban, szinte teljesen megerősített XI. kerületi csapat érkezett a Blaha Lujza utcába. Ennek ellenére győzni szerettünk volna, hogy reális esélyünk maradjon az ezüst érem megszerzésére
.

A következő összeállításban kezdtük a mérkőzést: GULÁCSI, NYITRAI, TÖRÖK, LUKÓCZKY, SARTORIS, SMELÓ, VÁRKONYI, KAKUSZI, SZIJÁRTÓ, ISTENES, SOMOGYI.

Az első negyedórában agilisebben kezdtük a mérkőzést. Hamar labdát tudtunk szerezni, még a vendégek térfelén sikeresen meg tudtuk zavarni a labda kihozatalt, és gyors ellentámadást tudtunk vezetni. Sajnos igazán nagy helyzetet nem sikerült kialakítanunk. A 35. percben egy vendég szögletet követően a röviden felszabadított labdát bár rosszul találta el a KELEN SC játékosa, mégis SMELÓ előtt földön megpattanó labdába játékosunk csak bele tudott érni, így tulajdonképpen akadálytalanul jutott a kapunkba. 0 - 1. Szinte a semmiből kaptunk gólt. A 38. percben a sérült TÖRÖK helyére CSONKA állt be. A 43. percben sárga lapos figyelmeztetésben részesült az egyik vendég játékos ISTENESSEL szembeni szándékos szabálytalanságért. A 44. percben SZIJÁRTÓ csavart élesen a hosszú sarok felé egy szabadrúgást, de a kapus szögletre mentett. Változtatnunk kellett a második félidőre, mert nagyon sok hibával játszottunk. A szünetben, a második félidőre SARTORIS helyett GERHÁT folytatta a játékot. A második félidő harmadik percében LUKÓCZKY mellől megindult a vendégek játékosa a pálya középső részéről. Másik belső védőnk CSONKA a kapunkig kísérte, majd a kelenföldi játékos a kifutó kapusunk mellett az üres kapuba gurított. 0 - 2. A 60. percben CSONKA újabb hibája után csak kapusunk, GULÁCSI jó ütemű kilépése miatt nem tudott a KELEN csapata újabb gól helyzetet kialakítani. A legszörnyűbb a mérkőzés hátralévő idejében, hogy említésre méltó esemény a cserék lejegyzetelése mellett nem történt. A 63. percben GULÁCSI helyett ISTENES állt a kapuba, és VANDLIK folytatta a mezőnyben. A 80. percben KAKUSZI helyett SZABÓ P. lépett pályára. Távoli kapura lövések voltak mindkét oldalon, de mindkét oldalon nagyon gyenge játékot mutattak a játékosok.

Gratulálok a KELEN SC csapatának.

Sokat érő pontokat veszítettünk, most már csak a bronz megszerzésére van reális esélyünk. Felelősség van, hiszen blama lenne, ha a csapat nem tudna odaérni a bajnokság végére a dobogó harmadik fokára. Játékosaink elképzelés - és labda nélküli - mozgásokat alig megmutatva játszottak. A bajnokság talán leggyengébb játékát mutatták be. Ma is sikerült az ellenfelünknek helyzet nélkül két gólt rúgnia. Ez luxus, ha egy csapatnak vérmesebb reményei vannak. De az is, hogy a dobogó első három helyéért küzdő csapat a kilencven perc alatt egyetlen helyzetet, 100% - os ziccert nem tudott kialakítani.

visszalép
© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox böngészővel legjobban megtekinthető 1024x768-as felbontásban.
Mai látogatók száma:                                                                                                                                                     Látogatók 2013.11.10-től: