magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
 Szalagcím: Feltöltve:
 U16 BAJNOKI II. KER. UFC - UHFC2015.04.22. szerda
BLSZ U16 II. KER UFC - ÚJPESTI HALADÁS FC 1 - 1 (1 - 0)
Szögletarány: 6 - 5 (4 - 3) Kapura lövési arány: 12 - 15 (9 - 5)

A múlt heti jó játékunkkal nem tudtunk egyetlen pontot sem megszerezni a második helyezett GERRZO KFT csapata ellen. A játékot próbáltuk átmenteni, és győzelemre játszani ezen a mérkőzésen is. A listavezető ellen tudtuk, nagyon nehéz feladatunk lesz
.
A következő összeállításban kezdtük a mérkőzést:
ISTENES, TÖRÖK, NYITRAI, LUKÓCZKY, VANDLIK, SMELÓ, VÁRKONYI, BARTÓK, SZIJÁRTÓ, KAKUSZI, SOMOGYI.

Agilisen kezdtünk, a 6. percben VÁRKONYI szerzett labdát, majd SOMOGYI elé tálalt, aki a kifutó kapus elől elpörgette a labdát, de sajnos legnagyobb pechünkre az oldalsó kapuvasról a mezőnybe pattant a labda. A 17. percben SOMOGYI szabadrúgás bombáját a kiváló hazai kapus oldalra ütötte, ahová SZIJÁRTÓ jó ütemben érkezett, bődületes kapás lövését a hálóőr újra parádés vetődéssel szögletre ütötte. A 24. percben a térfelünkön SOMOGYI az oldalvonalnál elvesztette a labdát, a hazai játékos azonnal felívelte azt, mire sajnos SMELÓ elvétette a fő játékszert, így a közelben érkező II. KER UFC játékos igazított, majd higgadtan a sarokba helyezett lövéssel megszerezte csapatának az előnyt. 1 - 0. A 30. percben SMELÓ kapott sárga lapot lerántásért, így inkább a 31. percben lecseréltem játékosunkat, és CSONKÁT küldtem helyette a pályára. A 38. percben kicsit gyorsítani akartam a csapaton, így a remekül küzdő KAKUSZI helyett GERHÁT lépett pályára. A 39. percben szándékos szabálytalanságért kapott GERHÁT sárga lapos figyelmeztetést. Az első félidő további perceiben igazán nagy helyzet nem alakult ki egyik kapu előtt sem, így egygólos hátránnyal várhattuk a folytatást a szünetben. Szünetben nem cseréltem.

Mindent egy lapra feltéve mentünk ki a második félidőre. A 47. percben SOMOGYI csúsztatott kapura, de a hazai hálóőr magabiztosan védett. A 48. percben SZIJÁRTÓ vétette el a jobbról érkező labdát. Az 50. percben a hazai játékos kapott sárga lapot. Az 52. percben egy kapura lövést követő lepattanó labdát egyből kiváló rugótechnikával kapura lőtt SOMOGYI. Ezúttal is a hosszú felső sarokból tornázta ki a II. KER. fantasztikusan jól védő kapusa. Az 56. percben SOMOGYI lépett meg a baloldalon, középre adott, ahol GERHÁT erőtlen volt a beérkező labdára. Az 59. percben GULÁCSI állt be a kapuba, BARTÓK jött le, és ISTENES támadónak állt be. A 67. percben CSONKA labdaszerzését követően ISTENES lőtt neki a kifutó kapusnak. A 75. percben a hazai védő játékos a büntető területen belül kéz gyanúsan ért a labdához. A mérkőzés játékvezetője azonnal a büntető pontra mutatott. SOMOGYI jól elvégzett, és erős lövését a baloldalról tornázta ki a hazai kapus. A kihagyott büntető után csapatunk egy kicsit megzavarodott. Ellenfelünk kijött a szorításból, és gyors akciókkal próbálták a mérkőzést eldönteni. Az 5 perces melankóliánkat letudva újra összeszedtük magunkat, és próbáltunk gólt szerezni. A 83. percben GERHÁT harcolt ki egy szabadrúgást a II. KER UFC csapatának kapujától 17 méterre. A hazai védő sárga lapos figyelmeztetésben részesült. SZIJÁRTÓ és SOMOGYI állt a labdához. Utóbbi játékosunk fantasztikusan csavarta el a sorfal fölött a felső sarokba a labdát. 1 - 1. A hosszabbítással együtt volt még 10 percünk a teljes fordításra. Próbáltunk menni, hajtottak játékosaim. A nyílt játékunknak köszönhetően egy labdavesztést követően a hazai csapat megiramodott, és gyors akciót vezetve támadást kezdeményeztek, mely végén talán kicsit könnyelműen a kapunk mellé lőtt a hazai játékos a döntő pillanatban.
Próbáltunk mi is újabb gólt lőni, de ezek után már igazán nagy helyzetet nem tudtunk kialakítani, így maradt az 1 - 1 eldöntetlen mérkőzés.

Gratulálok a II. KER UFC csapatának, játékosainak, és edző párosának a szinte teljesen biztos újabb bajnoki címhez, melyet megérdemelten ők nyernek meg idén is.

Játékosaim ma is mindent elkövettek a sikeres szereplés érdekében. Sajnos ma is kimaradtak a helyzetek, kihagytunk egy büntetőt, és az igazán erős ellenfelünk azonnal kihasználta az első védelmi megingásunkat.
Szervezetten, jól futballoztunk, így legalább egy pontot elhoztunk a bajnok csapattól. Játékosaimra ezúttal is büszke lehetek, mert megmutatták ma is, nem véletlenül állunk dobogós helyen.

visszalép
© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox böngészővel legjobban megtekinthető 1024x768-as felbontásban.
Mai látogatók száma:                                                                                                                                                     Látogatók 2013.11.10-től: