magyar   |   english
ÚJPESTI HALADÁS F.C. hivatalos oldala
 Szalagcím: Feltöltve:
 U17 BAJNOKI LEVEGŐ ENERGIA FC - UHFC2015.04.13. hétfő
BLSZ U17 BAJNOKI LEVEGŐ ENERGIA - ÚJPESTI HALADÁS FC 3 - 1 (2 - 0)

Szögletarány: 4 - 1 (3 - 0) Kapura lövési arány: 15 - 2 (0 - 9)

A nagyon erős LEVEGŐ ENERGIA csapatához látogattunk ezen a hétvégén
. Mérkőzés bemelegítésénél jelezte játékosunk BOROS, hogy rosszul érzi magát, így az eredeti kezdő csapathoz képest gyors változtatást követően a következő összeállításban kezdtük a mérkőzést:
GULÁCSI, BÁRTFAI, SZŐKE, TÖRÖK, THÉK, KASZA, BÉRES, BOT, EL-NAGAR, PERGEL, ISTENES.

Csapatunk védekező taktikával lépett pályára, próbáltunk tisztességes eredményre törekedni. Már az első pillanatokban látszott, ellenfelünk magához ragadta a kezdeményezést, hamar el akarták dönteni a mérkőzést. Viszont az is, hogy nagyon jól szervezetten védekeztünk, a védekezésben a tolódásokat nagyon jól megcsináltuk, bár azért voltak gyenge pontjaink. A 16. percben sarokrúgást követően GULÁCSI alászaladt a labdának, TÖRÖK lemaradt az emberéről, így az érkező játékos az üres kapuba fejelhetett senkitől sem zavartatva. 1 - 0. Továbbra is mezőnyfölényben játszott a hazai csapat, de igazán nagy helyzetet nem tudott kialakítani a kapunk előtt. A 33. percben újabb sarokrúgást követően megint csak GULÁCSI szaladt alá a labdának, a hosszú oldalról kapunk előterébe visszaívelt labdát TÖRÖK, SZŐKE, BÁRTFAI és BÉRES is csak nézte, így megint csak teljesen szabadon, senkitől sem zavartatva lőhetett az érkező játékos az üres kapunkba. 2 - 0. Kár volt ezért a két pontrúgást követő gólért, mert a mezőnyfölény ellenére játékosaim nagyon masszívan védekeztek, ellenfelünket rákényszerítettük kiváló védekezésünkkel a távoli lövésekre, melyek rendre elkerülték kapunkat, vagy ha mégis kaput találtak, GULÁCSI magabiztosan védett. Így ezzel a két gólos hátránnyal várhattuk a folytatást a szünetet követően. Szünetben cseréltem, THÉK helyett NYITRAI, BÉRES helyett VANDLIK, és BOT helyett FEKETE lépett pályára.

Még inkább sikerült megerősítenünk a védekezésünket, sőt több támadást is megpróbáltunk kezdeményezni a cseréket követően a második félidő elején. Az 56. percben VANDLIK harcolt ki az ellenfél büntető területének sarkához közel egy szabadrúgást. EL-NAGAR kiváló rúgótechnikával a hosszú sarokba helyezte a labdát. 2 - 1. Egyre idegesebben játszott ellenfelünk. A 75. percben egy szögletet követően BÁRTFAI elől tisztázott a hazai kapus magabiztosan. A 85. percben cseréltem, FEKETE helyett NAGY lépett pályára. A 86. percben hatalmas kapuvasat talált az ellenfél egy lövéssel. A 87. percben már nagyon elfáradt csapatunk, talán ennek volt köszönhető, hogy védelmünk körülményeskedett, MODI nem fejelte el a labdát a térfelünk közepe táján, TÖRÖK és SZŐKE csak nézte ellenfelét, amint az egyre közeledik kapunkhoz, cselezgetett, majd igazított, végül a hosszú sarokba helyezett lövéssel beállította a későbbi végeredményt.
A további időszakban már említésre méltó esemény csak a játékvezető hármas mérkőzést befejező sípszava volt. Gratulálok a LEVEGŐ ENERGIA csapatának, további sikeres szereplést!

Játékosaimra nagyon büszke vagyok, bizonyították, egy kis odafigyeléssel a vereség ellenére is emelt fővel lehet lejönni a pályáról. Szervezetten jól védekeztünk, sajnálom, hogy nem minden játékos érzi, és bízik magában, hogy bár tartottunk ellenfelünktől, a mérkőzés alakulása közben mégis van keresnivalónk. Egy kis szerencsével akár meglepetést is okozhattunk volna.

visszalép
© Copyright U.H.F.C. 2011-2012
Az oldal a Haladás Sportszolgáltató Kft. gondozásában készült.
Firefox böngészővel legjobban megtekinthető 1024x768-as felbontásban.
Mai látogatók száma:                                                                                                                                                     Látogatók 2013.11.10-től: